0.2 C
București
joi, martie 30, 2023

IT & E-commerce – Acţiunile Safetech Innovations, companie românească de securitate cibernetică cu birouri în Bucureşti, Londra şi Abu Dhabi, vor fi transferate de pe piaţa AeRO pe Piaţa Principală a BVB în data de 6 februarie – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Acţiunile Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie românească de securitate cibernetică cu birouri în Bucureşti, Londra şi Abu Dhabi, vor fi transferate de pe piaţa AeRO pe Piaţa Principală a BVB, în data de 6 februarie. Ultima zi de tranzacţionare pentru acţiunile SAFE pe piaţa AeRO va fi 1 februarie. „Suntem încântaţi că la exact doi

Acţiunile Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie românească de securitate cibernetică cu birouri în Bucureşti, Londra şi Abu Dhabi, vor fi transferate de pe piaţa AeRO pe Piaţa Principală a BVB, în data de 6 februarie.

Ultima zi de tranzacţionare pentru acţiunile SAFE pe piaţa AeRO va fi 1 februarie.

„Suntem încântaţi că la exact doi ani de la debutul nostru pe piaţa AeRO ne vom marca debutul pe Piaţa Principală, deschizând astfel compania noastră către noi investitori şi oportunităţi. În 2021, acţiunile SAFE au fost cele mai tranzacţionate instrumente financiare de pe piaţa AeRO, iar în 2022, compania noastră a fost a doua cea mai tranzacţionată. Prin urmare, transferul pe Piaţa Principală este un pas firesc în evoluţia noastră, care ne va ajuta să ne dezvoltăm şi mai mult compania, oferind vizibilitate şi recunoaştere extinse, precum şi un acces mai facil la capital”, a declarat Victor Gânsac, CEO al Safetech Innovations.

Safetech Innovations a debutat pe piaţa AeRO în data de 29 ianuarie 2021. De-a lungul timpului, compania a atras 13,1 milioane de lei de la investitorii BVB în cadrul a două majorări de capital social – un plasament privat organizat în octombrie 2020, înainte de debutul pe piaţa AeRO, când Safetech Innovations a atras 2,5 milioane de lei de la investitori individuali, şi o majorare de capital social care a avut loc în perioada decembrie 2021 – ianuarie 2022. În timpul celei de-a doua operaţiuni de majorare a capitalului social, compania a atras 10,6 milioane de lei pentru extinderea internaţională în Marea Britanie şi SUA.

De la plasamentul privat din octombrie 2020, valoarea companiei a crescut cu 1.628%, de la o evaluare de 12,5 milioane lei la o capitalizare bursieră de 216 milioane lei în data de 26 ianuarie 2022, la închiderea pieţei.

”Suntem pregătiţi să trecem la următorul nivel, să aducem alături de noi şi alţi investitori de retail şi investitori instituţionali, continuând să aplicăm cele mai bune practici de guvernanţă corporativă şi relaţii cu investitorii”, a mai spus Victor Gânsac.

Safetech Innovations are peste 3.300 de acţionari şi este deţinută în proporţie de 36,8% de Victor Gânsac, cofondator, Preşedinte al Consiliului de Administraţie şi CEO, 36,7% de Paul Rusu, cofondator şi CFO, iar restul de 26,5% este reprezentat de free-float – investitori BVB.

În procesul de transfer pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti, Safetech Innovations a fost asistată de Cornerstone Communications în calitate de consultant, Alpha Bank, în calitate de intermediar, şi Baker Tilly România, în calitate de auditor.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!