-4.1 C
București
luni, ianuarie 24, 2022

IT & E-commerce – Alertă pentru toți utilizatorii WhatsApp! Se pot trezi cu contul închis permanent dacă fac asta – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Aplicația WhatsApp a transmis recent, într-o informare, că interzice folosirea variantelor neoficiale ale aplicației sale, multe dintre ele fiind disponibile online.Dacă nu treci la aplicația oficială, contul tău de WhatsAppar putea să fie închis definitiv”, este mesajul pe care îl primesc utilizatorii care nu folosesc varianta oficială, transmite stirileprotv.ro Cu toate că versiunile neoficiale nu sunt disponibile în Google Play Store, ele pot fi descărcate pe o serie de site-uri diferite de magazinul Google Play.A apărut o nouă funcție a WhatsApp WhatsApp lansează un upgrade pentru funcţia „Disappearing Messages”, care poate fi acum folosită pentru ştergerea automată a tuturor mesajelor, după o anumită perioadă de timp... ... Dacă până acum ştergerea automată se putea face doar după şapte zile, utilizatorii pot alege acum ca aceasta să aibă loc şi după 24 de ore, 7 zile, sau 90 de zile.

Aplicația WhatsApp a transmis recent, într-o informare, că interzice folosirea variantelor neoficiale ale aplicației sale, multe dintre ele fiind disponibile online. Astfel, utilizatorii de Android care folosesc așa numitele clone ale WhatsApp s-ar putea trezi cu contul închis permanent.

Ce clone ale aplicației WhatsApp sunt disponibile pe piață

GB WhatsApp, WhatsApp Delta sau WhatsApp Plus sunt doar câteva dintre clonele aplicației oficiale. Cu toate că acestea oferă o serie de opțiuni în plus față de programul original, ele vor fi interzise de compania Meta. Acum, mulți le folosesc pentru că pot trimite mai mult poze simultan sau pentru că nu vor să le permită interlocutorilor să vadă dacă le-au citit sau nu mesajele. Aceste facilități sunt disponibile doar pe variantele neoficiale ale aplicației de telefon.

Recent, au fost înăsprite politicile privind utilizarea clonelor aplicației WhatsApp și compania a început să ia măsuri împotriva celor care le folosesc. Astfel, utilizatorii se pot alege cu închiderea permanentă a contului sau riscă să își piardă întreaga arhivă a conversațiilor.

„Dacă ați primit un mesaj în aplicație care spune că contul dvs. este „închis temporar”, înseamnă că probabil că utilizați o versiune neacceptată de WhatsApp în locul aplicației oficiale. Dacă nu treci la aplicația oficială, contul tău de WhatsAppar putea să fie închis definitiv”, este mesajul pe care îl primesc utilizatorii care nu folosesc varianta oficială, transmite stirileprotv.ro.

Cu toate că versiunile neoficiale nu sunt disponibile în Google Play Store, ele pot fi descărcate pe o serie de site-uri diferite de magazinul Google Play. Totuși, compania mai spune că aceste clone încalcă politicile sale de securitate.

A apărut o nouă funcție a WhatsApp

WhatsApp lansează un upgrade pentru funcţia „Disappearing Messages”, care poate fi acum folosită pentru ştergerea automată a tuturor mesajelor, după o anumită perioadă de timp. Populara aplicaţie de chat deţinută de Meta lansează oficial funcţia de ştergere automată a mesajelor, pe care a testat-o în ultimele luni. Aceasta permite utilizatorului să aleagă o anumită perioadă de timp după care mesajele să fie şterse automat.

Noua opţiune poate fi activată pentru toate mesajele individuale (nu mai trebuie activată individual pentru fiecare chat în parte) şi oferă noi intervale de timp după care să se realizeze ştergerea. Dacă până acum ştergerea automată se putea face doar după şapte zile, utilizatorii pot alege acum ca aceasta să aibă loc şi după 24 de ore, 7 zile, sau 90 de zile. Această setare nu va afecta mesajele pe care le-ați trimis sau primit anterior în cadrul conversației respective.

Chiar dacă un utilizator nu deschide aplicația WhatsApp în decursul celor 24 de ore, 7 zile sau 90 de zile, mesajele temporare vor dispărea oricum din conversație. Totuși, previzualizarea mesajelor ar putea rămâne afișată în notificări până la deschiderea WhatsApp.

Dacă un mesaj temporar este redirecționat către o conversație în care mesajele temporare sunt dezactivate, acesta nu va dispărea din conversația către care a fost redirecționat. De asemenea, dacă un utilizator creează un backup înainte ca un mesaj să dispară, mesajul respectiv va fi inclus în backup. Când utilizatorul restaurează din backup mesaje temporare, acestea se vor șterge.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!