2.6 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022

IT & E-commerce – Ambasada SUA la Bucureşti: Statele Unite ale Americii susţin cu tărie candidatura lui Doreen Bogdan-Martin pentru postul de secretar general al ITU în mandatul viitor – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Fernandez, subsecretar de stat pentru creştere economică, energie şi mediu va călători la Bucureşti, în România, în perioada 27-29 septembrie, împreună cu delegaţia oficială a Statelor Unite ale Americii, la Conferinţa Plenipotenţiarilor (PP-22).

Pe durata vizitei, subsecretarul de stat se va întâlni şi cu importanţi lideri români pentru a discuta obiective regionale comune şi a aprofunda parteneriatul şi cooperarea dintre ţări pe o serie de subiecte, inclusiv energie, securitate alimentară, sănătate şi lanţuri de aprovizionare şi o economie digitală vibrantă care permite tuturor cetăţenilor noştri să beneficieze de perspectivele oferite de 5G şi reţelele wireless de generaţie viitoare.

Anul acesta, Parteneriatul Strategic româno-american aniversează 25 de ani şi oferă un moment prielnic pentru ca subsecretarul de stat să discute despre modalităţile în care putem colabora pentru a creşte securitatea economică, în beneficiul popoarelor Statelor Unite ale Americii şi al României...
Doreen Bogdan-Martin


Jose W. Fernandez, subsecretar de stat pentru creştere economică, energie şi mediu va călători la Bucureşti, în România, în perioada 27-29 septembrie, împreună cu delegaţia oficială a Statelor Unite ale Americii, la Conferinţa Plenipotenţiarilor (PP-22). Această conferinţă va aduce laolaltă state membre ale Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor (UIT) pentru a trasa cursul UIT în următorii ani şi a organiza alegeri pentru funcţiile de conducere. Statele Unite ale Americii susţin cu tărie candidatura lui Doreen Bogdan-Martin pentru postul de secretar general al UIT în mandatul viitor. Delegaţia SUA va fi condusă de ambasadoarea Erica Barks-Ruggles şi îl include pe ambasadorul Nathaniel Fick, noul ambasador pentru spaţiul cibernetic şi politică digitală, precum şi alţi reprezentanţi ai sectorul privat.

Pe durata vizitei, subsecretarul de stat se va întâlni şi cu importanţi lideri români pentru a discuta obiective regionale comune şi a aprofunda parteneriatul şi cooperarea dintre ţări pe o serie de subiecte, inclusiv energie, securitate alimentară, sănătate şi lanţuri de aprovizionare şi o economie digitală vibrantă care permite tuturor cetăţenilor noştri să beneficieze de perspectivele oferite de 5G şi reţelele wireless de generaţie viitoare. Anul acesta, Parteneriatul Strategic româno-american aniversează 25 de ani şi oferă un moment prielnic pentru ca subsecretarul de stat să discute despre modalităţile în care putem colabora pentru a creşte securitatea economică, în beneficiul popoarelor Statelor Unite ale Americii şi al României.

 

 

 

The Economist: O alegere care ar putea face internetul global mai sigur pentru autocrați; Vladimir Putin este dornic să vadă un rus la conducerea Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor


Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!