1.7 C
București
luni, decembrie 6, 2021

IT & E-commerce – Bogdan Litescu, fondator Plant an App: Pandemia ne-a schimbat abordarea. Acum gândim de la început sistemele informatice care pot susţine iniţiativele de orice fel – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... ► Deşi suntem o companie de tehnologie, cu siguranţă pandemia ne-a schimbat abordarea, astfel încât în prezent gândim de la început sistemele informatice care pot susţine iniţiativele de orice fel.► Avem în prezent aproximativ 20 de sisteme personalizate.

Perspective postpandemie pentru industriile de retail, energie şi servicii financiare, un proiect editorial al ZF susţinut de PwC

Toată economia se confruntă în prezent cu o lipsă a forţei de muncă calificate. Au trecut vremurile în care era mai eficient din perspectiva costurilor de a angaja personal la costuri mici pentru îndeplinirea manuală a sarcinilor. Astfel, devine din ce în ce mai evident că singura soluţie este digitalizarea şi automatizarea proceselor, care va deveni partea integrată a fiecărei organizaţii pentru a putea rămâne competitivă atât pe plan local, cât şi internaţional. 

Costurile de investiţie în sisteme digitale sunt ridicate. Însă, succesul Plant an App se bazează pe reducerea acestor costuri datorită tehnologiei pe care o construim care permite dezvoltarea sistemelor digitale mult mai rapid şi cu mai puţini programatori. Costul de a nu face nimic a devenit mai mare decât costul digitalizării.

Deşi suntem o companie de tehnologie, cu siguranţă pandemia ne-a schimbat abordarea, astfel încât în prezent gândim de la început sistemele informatice care pot susţine iniţiativele de orice fel.

Avem în prezent aproximativ 20 de sisteme personalizate, construite cu propria platformă de low-code Plant an App, de la cele de licenţiere, portal de comunitate, la soluţii de marketing şi vânzări, portaluri pentru clienţi şi parteneri, portaluri de HR şi multe altele. 

Cred că această strategie de a include componenta de sistem informatic din prima iteraţie este esenţială pentru reuşita iniţiativelor în aceste vremuri provocatoare. 

Investim în continuare în dezvoltarea de noi sisteme care să susţină creşterea accelerată a platformei Plant an App. Cea mai mare investiţie în această privinţă este legată de sistemele de integrare ale diverselor platforme proprii cu SaaS-urile pe care le folosim, astfel încât să reducem la maxim eforturile manuale şi erorile umane.

 

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!