4.4 C
București
marți, decembrie 7, 2021

IT & E-commerce – Cea mai aglomerată săptămână a toamnei pentru Bursă: Zece companii din BET sunt aşteptate să publice rezultatele la T3/2021 în următoarele zile – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Săptămâna aceasta sunt aştep tate să raporteze un număr de 10 com panii din rândul celor 19 com ponente ale indicelui principal BET, cea mai aglomerată şedinţă fiind cea de vineri 12 noiembrie.

120 mld. lei este capitalizarea cumulată a celor 19 companii din com­ponenţa indicelui prin­cipal BET la jumătatea lunii octombrie.

Săptămâna aceasta sunt aştep­tate să raporteze un număr de 10 com­­panii din rândul celor 19 com­ponente ale indicelui principal BET, cea mai aglomerată şedinţă fiind cea de vineri 12 noiembrie, când nu mai puţin de 9 emitenţi sunt aşteptaţi cu rezultatele „la tablă“, potrivit datelor agregate de ZF de la Bursa de Valori Bucureşti.

Astfel, joi 11 noiembrie Bursa de Valori Bucureşti (BVB), ope­ratorul pieţei de capital locale, este programat să publice rezultatele afe­rente primelor nouă luni ale anului.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!