2.5 C
București
marți, ianuarie 31, 2023

IT & E-commerce – China realesă ca membru al Consiliului ITU (Xinhua) – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Într-un discurs la conferința din 27 septembrie, șeful delegației chineze și ministru adjunct al Industriei și Tehnologia Informației Zhang Yunming a spus că China aderă la o filozofie de dezvoltare centrată pe oameni și promovează în mod activ dezvoltarea industriei și infrastructurii informației și comunicațiilor...

China este dispusă să colaboreze cu alte țări pentru a consolida cooperarea standard în cercetare și dezvoltare și industrială în tehnologiile emergente, cum ar fi 5G, și pentru a promova dezvoltarea incluzivă a industriei digitale globale, astfel încât mai mulți oameni să se poată bucura de beneficiile dezvoltării economiei digitale.

Cu ocazia conferinţei, Zhang s-a întâlnit cu șefii autorităților de reglementare și comunicare din peste 40 de țări, inclusiv Rusia, Franța, Belgia, Republica Cehă, Pakistan, Thailanda, Filipine și Argentina.

China a fost realesă luni ca membru al Consiliului Uniunii Internaționale de Telecomunicații (ITU), scrie Xinhua. De asemenea, Cheng Jianjun, directorul Centrului Național de Monitorizare Radio din China, a fost ales ca nou membru al Consiliului pentru Reglementările Radio ITU pentru următorii patru ani.

Conferința Plenipotențiarilor ITU din 2022 (PP-22) s-a deschis la București pe 26 septembrie și este programată să se desfășoare până pe 14 octombrie. Într-un discurs la conferința din 27 septembrie, șeful delegației chineze și ministru adjunct al Industriei și Tehnologia Informației Zhang Yunming a spus că China aderă la o filozofie de dezvoltare centrată pe oameni și promovează în mod activ dezvoltarea industriei și infrastructurii informației și comunicațiilor.

Rata de acoperire a fost îmbunătățită semnificativ, iar integrarea industrială și inovația au continuat să se accelereze în China, a spus Zhang. Cooperarea internațională în domeniul informației și comunicării a continuat, de asemenea, să se aprofundeze, a adăugat el.

China este dispusă să colaboreze cu alte țări pentru a consolida cooperarea standard în cercetare și dezvoltare și industrială în tehnologiile emergente, cum ar fi 5G, și pentru a promova dezvoltarea incluzivă a industriei digitale globale, astfel încât mai mulți oameni să se poată bucura de beneficiile dezvoltării economiei digitale.

În numele Ministerului Industriei și Tehnologiei Informației din China, Zhang a semnat un acord de cooperare cu ITU pentru a utiliza donațiile voluntare ale Chinei pentru a promova cooperarea în implementarea inițiativelor de dezvoltare globale și pentru a sprijini țările în curs de dezvoltare să își îmbunătățească capacitățile TIC.

Cu ocazia conferinţei, Zhang s-a întâlnit cu șefii autorităților de reglementare  și comunicare din peste 40 de țări, inclusiv Rusia, Franța, Belgia, Republica Cehă, Pakistan, Thailanda, Filipine și Argentina. El s-a întâlnit, de asemenea, cu trimisul tehnic al Națiunilor Unite și cu oficialii ITU nou-aleși și a semnat memorandumuri de înțelegere privind cooperarea bilaterală în domeniul informației și comunicării cu oficiali din Africa de Sud și Malaezia.

Zhao Houlin, actualul secretar general al ITU, a aplaudat realegerea Chinei ca membru al consiliului ITU și alegerea lui Cheng Jianjun ca nou membru al Comitetului pentru reglementările radio. El a subliniat că, în calitate de membru al consiliului ITU, China a reprezentat întotdeauna interesele unui număr mare de țări în curs de dezvoltare și, de asemenea, a promovat în mod activ dezvoltarea industriilor globale ale informației și comunicațiilor, aducând contribuții semnificative la ITU.

Cheng a spus că este mândru că un expert chinez va reveni la Comitetul pentru Reglementări Radio ITU, subliniind că acesta este un vot de încredere dat Chinei din partea statelor membre ITU.

Consiliul Uniunii Internaționale de Telecomunicații este compus din 48 de membri și servește ca organ de conducere al organizației între sesiunile Conferinței plenipotențiare. Consiliul de reglementare radio, format din 12 experți aleși, este responsabil pentru interpretarea reglementărilor radio, completarea și îmbunătățirea procedurilor de reglementare și coordonarea pentru rezolvarea problemelor precum interferența de frecvență radio între statele membre.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!