4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

IT & E-commerce – Cum va arăta piaţa muncii în viitor: Vom putea vedea cu ajutorul tehnologiei care este starea emoţională a angajatului VIDEO – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Companiile se pregătesc să introducă soluţii bazate pe inteligenţă artificială pentru a verifica starea emoţională a angajatului, respectarea conduitei sau motivaţiile emoţionale din spatele abaterilor... „În viitor vom putea vedea cu ajutorul soluţiilor de inteligenţă artificială, care este starea emoţională angajatului pe baza comportamentului său intern... Cu toate acestea, nu aceste instrumente tehnologice sunt cele care vor lua o decizie privind angajatul, ci doar vor oferi managerului informaţii”, a declarat Mihai Găvan de la TotalSoft, în cadrul emisiunii ZF Live... Deciziile privind angajaţii vor fi luate în continuare de componenta umană, managerii, iar tehnologia va continua să joace un rol în procesele de recrutare şi gestionare a problemelor interne ale personalului..

Companiile se pregătesc să introducă soluţii bazate pe inteligenţă artificială pentru a verifica starea emoţională a angajatului, respectarea conduitei sau motivaţiile emoţionale din spatele abaterilor. Deciziile privind angajaţii vor fi luate în continuare de componenta umană, managerii, iar tehnologia va continua să joace un rol în procesele de recrutare şi gestionare a problemelor interne ale personalului.

„În viitor vom putea vedea cu ajutorul soluţiilor de inteligenţă artificială, care este starea emoţională angajatului pe baza comportamentului său intern. Am introdus inteligenţa artificială în procesul de recrutare, pentru a înţelege care sunt sentimentele acelui angajat în acel moment. Cu toate acestea, nu aceste instrumente tehnologice sunt cele care vor lua o decizie privind angajatul, ci doar vor oferi managerului informaţii”, a declarat Mihai Găvan de la TotalSoft, în cadrul emisiunii ZF Live.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!