20 C
București
luni, mai 23, 2022

IT & E-commerce – Deloitte/ZF CFO Summit 2022. Provocarea transformării digitale a departamentelor financiare: cum se schimbă activitatea companiilor – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Deloitte România şi ZF organizează marţi, 19 aprilie, videoconferinţa CFO Summit 2022, aflată la a treia ediţie.

Evenimentul, dedicat tuturor specialiştilor din departamentele financiare ale companiilor, va fi transmis live pe zf.ro şi pe paginile de Facebook ZF şi Deloitte România, începând cu ora 09:30.

♦ Care este evoluţia recentă a economiei UE şi a Germaniei în contextul incertitudinii generate de pandemia de COVID-19 şi de situaţia din Ucraina? Care sunt efectele asupra economiei locale? Pandemia de COVID-19 îşi pierdea din intensitate şi situaţia economică începea să devină mai predictibilă la început de 2022...

Deloitte România şi ZF organizează marţi, 19 aprilie, videoconferinţa CFO Summit 2022, aflată la a treia ediţie. Evenimentul, dedicat tuturor specialiştilor din departamentele financiare ale companiilor, va fi transmis live pe zf.ro şi pe paginile de Facebook ZF şi Deloitte România, începând cu ora 09:30.

Care este evoluţia recentă a economiei UE şi a Germaniei în contextul incertitudinii generate de pandemia de COVID-19 şi de situaţia din Ucraina? Care sunt efectele asupra economiei locale?

Pandemia de COVID-19 îşi pierdea din intensitate şi situaţia economică începea să devină mai predictibilă la început de 2022, iar toate companiile aveau bugetele finalizate. Izbucnirea războiului din Ucraina a dat peste cap toate calculele, acum toată lumea fiind într-o perioadă de analiză a situaţiei, într-un climat de incertitudine generalizată.

Creşterea economică este din nou pusă sub semnul întrebării şi directorii financiari sunt nevoiţi să îşi adapteze bugetele. Discuţia este inclusiv despre rezilienţa la şocuri pentru departamentele financiare şi pentru companii: cum avansează procesul de transformare digitală a departamentelor financiare şi a organizaţiilor, în general? Ce soluţii tehnologice implementează companiile şi cum au schimbat acestea activitatea?

La aceste întrebări vor răspunde specialiştii Deloitte, împreună cu directorii financiari ai unora dintre cele mai importante companii din România, în cadrul celei de-a treia ediţii a CFO Summit, un eveniment Deloitte realizat în parteneriat cu Ziarul Financiar.

Invitatul special al evenimentului este Dr. Alexander Boersch, economistul-şef şi coordonatorul diviziei de cercetare din cadrul Deloitte Germania, care va răspunde la câteva întrebări-cheie în contextul actual: Care este evoluţia recentă a economiei UE şi a Germaniei în contextul incertitudinii generate de pandemia de COVID-19 şi de situaţia din Ucraina? Care sunt efectele asupra economiei locale?

Deloitte România şi Ziarul Financiar vor dezbate toate aceste teme în cadrul videoconferinţei CFO Summit 2022, care poate fi urmărită pe platformele media ale Ziarului Financiar şi pe pagina de Facebook a Deloitte România marţi, 19 aprilie, începând cu ora 09:30.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!