20 C
București
luni, mai 23, 2022

IT & E-commerce – Dezvoltatorul de soluţii de business BITSoftware a depăşit pragul de 3,2 mil. euro cifră de afaceri în 2021. „Ne aşteptăm ca anul acesta şi în următorii ani să înregistrăm o creştere de minim 20%” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

BITSoftware, dezvoltator de soluţii de business, a anunţat rezultate în creştere la finalul anului fiscal 2021, volumul total al vânzărilor ridicându-se la 3,2 milioane de euro, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

Ne aşteptăm ca anul acesta şi în următorii ani să înregistrăm o creştere de minim 20% prin consolidarea verticalelor în care activăm astăzi - servicii profesionale, FMCG, agro, construcţii, distribuţie, retail – precum şi prin extinderea funcţionalităţilor şi a portofoliului de produse pentru a intra în alte segmente de piaţă,” a spus Remus Cazacu, Director General şi fondator al BITSoftware.

Remus Cazacu, Director General şi fondator al BITSoftware.

BITSoftware, dezvoltator de soluţii de business, a anunţat rezultate în creştere la finalul anului fiscal 2021, volumul total al vânzărilor ridicându-se la 3,2 milioane de euro, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Potrivit acestora, principala categorie de soluţii ERP a înregistrat o creştere de 20% pe parcursul anului trecut.

„Accelerarea procesului de transformare digitală în contextul pandemiei şi a atragerii de fonduri europene duce la creşterea interesului pentru soluţiile noastre de gestionare a afacerilor de tip: ERP, CRM, BI, CPM. Ne aşteptăm ca anul acesta şi în următorii ani să înregistrăm o creştere de minim 20% prin consolidarea verticalelor în care activăm astăzi – servicii profesionale, FMCG, agro, construcţii, distribuţie, retail – precum şi prin extinderea funcţionalităţilor şi a portofoliului de produse pentru a intra în alte segmente de piaţă,” a spus Remus Cazacu, Director General şi fondator al BITSoftware.

BITSoftware are în plan şi extinderea competenţelor echipei, extinderea portofoliului de produse, a prezenţei geografice şi, nu în ultimul rând, extinderea pe verticale de business.

„Un exemplu în acest sens îl reprezintă extinderea prin parteneriate internaţionale pentru afacerile din domeniul agricol ca urmare a dezvoltării unui produs software dedicat proceselor de producţie în businessul din acest domeniu, numit Field Book Agro Application (FBAA). De asemenea, extinderea reţelei de parteneri în Bulgaria şi Republica Moldova, consolidarea parteneriatului cu Amazon prin certificări ale soluţiilor cloud (Well Architected Framework), precum şi dezvoltarea de funcţionalităţi avansate pentru soluţiile de BI au permis creşterea numărului de noi clienţi şi dezvoltarea colaborării cu clienţii existenţi.”

În ceea ce priveşte planurile de viitor ale companiei, creşterea echipei şi consolidarea prezenţei pe verticale prin soluţii end-to-end dedicate constituie o direcţie de acţiune a echipei de management BITSoftware. De asemenea, accelerarea parteneriatelor regionale, cu specializări pe industrii şi linii de produse vor susţine creşterea viitoare a companiei.

BITSoftware este o companie care are în portofoliu soluţii de business inovative, peste 300 de clienţi, firme medii şi mari, româneşti şi internaţionale, şi este prezentă cu soluţiile sale în peste 70 de ţări.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!