0.6 C
București
duminică, ianuarie 29, 2023

IT & E-commerce – Emmanuel Macron cere o mai bună protejare a minorilor pe Twitter. Elon Musk îl asigură de acest lucru – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Elon Musk, în timp ce invita țările și firmele să se înscrie în Laboratorul de protecție online a copiilor, o inițiativă menită să-i protejeze pe minori de conținutul dăunător de pe internet.

Anunțând lansarea laboratorului, Macron a scris pe Twitter: „Pentru a ne proteja copiii pe internet, trebuie să verificăm mai bine vârsta utilizatorilor, să detectăm și să oprim mai bine prădătorii sexuali, să identificăm și să abordăm mai bine problema bullying-ului.

Într-un alt tweet, președintele francez i-a făcut cu mâna lui Elon Musk și a întrebat: „Oare pasărea ne va proteja copiii?”, într-o aparentă întrebare despre dorința Twitter de a se alătura inițiativei.

Emmanuel Macron cere o mai bună protejare a minorilor pe Twitter. Elon Musk îl asigură de acest lucru

Președintele francez Emmanuel Macron i-a adresat joi o întrebare noului proprietar al Twitter Inc. Elon Musk, în timp ce invita țările și firmele să se înscrie în Laboratorul de protecție online a copiilor, o inițiativă menită să-i protejeze pe minori de conținutul dăunător de pe internet. Macron, într-o serie de tweet-uri, a subliniat necesitatea de a fi mai eficient în eliminarea conținutului dăunător de pe internet pentru a proteja copiii.

Anunțând lansarea laboratorului, Macron a scris pe Twitter: „Pentru a ne proteja copiii pe internet, trebuie să verificăm mai bine vârsta utilizatorilor, să detectăm și să oprim mai bine prădătorii sexuali, să identificăm și să abordăm mai bine problema bullying-ului. Trebuie să fim mai eficienți în eliminarea conținutului”, a spus Macron.

Într-un alt tweet, președintele francez i-a făcut cu mâna lui Elon Musk și a întrebat: „Oare pasărea ne va proteja copiii?”, într-o aparentă întrebare despre dorința Twitter de a se alătura inițiativei.

La aceasta, Musk a spus: „Absolument”.

Se urmărește îmbunătățirea siguranței minorilor în mediul online

Laboratorul pentru protecția online a copiilor va explora, promova, dezvolta și evalua soluții menite să îmbunătățească siguranța minorilor în mediul digital.

„Laboratorul va începe ca o coaliție de bunăvoință, cu rezultatul imediat de a sparge silozurile existente între guverne, organizațiile societății civile și companiile private care operează în mediul digital. Guvernanța procesului, așa cum este descrisă în anexă, va fi rafinată pe parcursul primului an de funcționare”, a precizat biroul lui Macron într-un comunicat.

Participanții la laborator sunt de acord să facă schimb de cunoștințe, informații, practici și expertiză, angajându-se unii cu alții și cu alte organizații neguvernamentale, companii și cercetători pentru a dezvolta noi inițiative și pentru a se baza pe cele existente pentru a avansa către politici mai eficiente și cele mai bune practici care să sprijine și să protejeze mai eficient copiii, scrie The Hindu Times.

Dacă Twitter va face într-adevăr parte din inițiativa Franței, ar reprezenta o schimbare binevenită pentru platforma de socializare. Twitter, la urma urmei, s-a aflat în trecut în apă fierbinte din cauza politicilor sale privind conținutul sensibil care implică minori sau, cel puțin, a timpului de răspuns al companiei atunci când vine vorba de rapoarte împotriva CSE.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!