4.4 C
București
marți, decembrie 7, 2021

IT & E-commerce – Eric Schmidt, fostul şef al Google: Facebook ştia ce face, s-au concentrat prea mult pe a face bani şi mai puţin pe a evalua consecinţele acţiunilor lor – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... „Scurgerea de documente din interiorul Facebook zugrăveşte imaginea unei companii care era conştientă de impactul negativ al activităţilor sale dar care nu a făcut nimic sau prea puţin pentru a rezolva aceste probleme „destul de îngrijorătoare”... Gigantul american Facebook, redenumit recent Meta Platforms, a mers „prea departe în demersurile sale de a genera venituri”, a declarat Eric Schmidt, fostul CEO al Google – un alt gigant american care domină piaţa globală a publicităţii online..

Gigantul american Facebook, redenumit recent Meta Platforms, a mers „prea departe în demersurile sale de a genera venituri”, a declarat Eric Schmidt, fostul CEO al Google – un alt gigant american care domină piaţa globală a publicităţii online.

„Scurgerea de documente din interiorul Facebook zugrăveşte imaginea unei companii care era conştientă de impactul negativ al activităţilor sale dar care nu a făcut nimic sau prea puţin pentru a rezolva aceste probleme „destul de îngrijorătoare”, a spus Schmidt.

“Partea cea mai supărătoare a acestei situaţii este aceea că anterior oamenii spuneau despre Facebook că nu ştie sau că nu a măsurat impactul negativ al activităţii sale. Dar ceea ce am aflat din aceste scurgeri de documente este că Facebook ştia foarte bine ce face”, a spus Schmidt. Fostul CEO al Google se opune însă unei reglementări a industriei de tehnologie. “Reglementările vin mereu ori prea devreme ori prea târziu”, a susţinut Schmidt.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!