3.9 C
București
marți, decembrie 7, 2021

IT & E-commerce – Ether atinge un maxim istoric: A doua cea mai mare criptomonedă din lume urcă la 4.600 de dolari – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Fluxul constant de ştiri privind adoptarea criptomonedelor de către bănci, creşterea NFT pe platformele de jocuri virtuale, lansarea unor ETF-uri americane bazate pe contractele futures pe bitcoin şi nevoia de diversificare a investitorilor într-un mediu incert al ratelor dobânzilor au împins mai multe active blockchain... Totalul AUM pentru produsele bazate pe bitcoin a crescut cu 52,2%, ajungând la 55,2 miliarde de dolari, în timp ce AUM pentru fondurile bazate pe ether au crescut cu 30%, ajungând la 15,9 miliarde de dolari, valori record pentru ambele categorii..

Ether, a doua cea mai mare criptomonedă din lume, a atins miercuri un maxim istoric, profitând de creşterea bitcoin şi de ştirile privind adoptarea pe scară mal largă a blockchain-ului.

Ether, care stă la baza reţelei blockchain ethereum, a urcat până la 4.643 de dolari în tranzacţiile asiatice, depăşind nivelul de 4.600 de dolari din ziua precedentă şi ducând câştigurile săptămânii la peste 10%.

Bitcoin se tranzacţiona în jurul valorii de 63.078 de dolari şi a crescut cu aproximativ 117% în acest an, în timp ce ether a crescut de şase ori.

Fluxul constant de ştiri privind adoptarea criptomonedelor de către bănci, creşterea NFT pe platformele de jocuri virtuale, lansarea unor ETF-uri americane bazate pe contractele futures pe bitcoin şi nevoia de diversificare a investitorilor într-un mediu incert al ratelor dobânzilor au împins mai multe active blockchain, inclusiv bitcoin şi ether, în creştere în octombrie.

Cea mai mare bancă din Australia, Commonwealth Bank of Australia, a declarat miercuri că va deveni prima din ţară care va oferi clienţilor de retail servicii cripto.

Potrivit companiei CryptoCompare, specializată în active digitale, activele gestionate (AUM) în produse de investiţii digitale au crescut cu 45,5% în octombrie, atingând un nivel record de 74,7 miliarde de dolari. Totalul AUM pentru produsele bazate pe bitcoin a crescut cu 52,2%, ajungând la 55,2 miliarde de dolari, în timp ce AUM pentru fondurile bazate pe ether au crescut cu 30%, ajungând la 15,9 miliarde de dolari, valori record pentru ambele categorii.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!