1.7 C
București
luni, decembrie 6, 2021

IT & E-commerce – Explozie de 30% pentru acţiunile Ascendia în şedinţa de luni, pe un rulaj de 200.000 lei. În ultima lună, acţiunile s-au dublat – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... De asemenea, recent Ascendia a semnat un contract de finanţare cu Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în calitate de organism intermediar pentru Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020, aferent proiectului „Sistem inovativ pentru managementul şi analiza datelor de mari dimensiuni utilizate pentru gestionarea garanţiei produselor sau serviciilor”, depus de companie spre finanţare în anul 2018 în cadrul apelului POC/222/1/3... Acţiunile Ascendia (simbol bursier ASC), producător local de software educaţional listat pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, se apreciau luni la ora 17.45 cu 29,7%, pe fondul unor tranzacţii de 194.800 de lei, potrivit datelor agregate de ZF de la BVB..

Acţiunile Ascendia (simbol bursier ASC), producător local de software educaţional listat pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, se apreciau luni la ora 17.45 cu 29,7%, pe fondul unor tranzacţii de 194.800 de lei, potrivit datelor agregate de ZF de la BVB. În ultima lună, acţiunile ASC înregistrează un avans de 110%, respectiv mai mult de o dublare, pe fondul unor tranzacţii de 635.600 de lei, arată datele BVB.

Acţiunile au intrat pe un trend pozitiv la începutul lunii noiembrie după ce Cosmin Mălureanu, acţionar majoritar, administrator şi director general a realizat tranzacţii de cumpărare. De asemenea, recent Ascendia a semnat un contract de finanţare cu Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în calitate de organism intermediar pentru Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020, aferent proiectului „Sistem inovativ pentru managementul şi analiza datelor de mari dimensiuni utilizate pentru gestionarea garanţiei produselor sau serviciilor”, depus de companie spre finanţare în anul 2018 în cadrul apelului POC/222/1/3.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!