3.4 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

IT & E-commerce – FintechOS anunţă că a investit 15 mil. dolari într-o nouă versiune a platformei sale – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... FintechOS, unul dintre cele mai promiţătoare start-up-uri locale de tehnologie, care s-a poziţionat drept un furnizor global de tehnologie pentru bănci, asigurători, organizaţii de creditare şi alte companii de servicii financiare, a lansat cea mai recentă versiune a platformei sale tehnologice, FintechOS 22... „Cu FintechOS 22, companiile pot dezvolta produse personalizate pentru nevoile clienţilor lor, fără a fi nevoite să facă investiţii de anvergură doar pentru a «reinventa roata» de fiecare dată când lanseză un produs”... „Platforma combină elemente de business şi digitale într-o abordare no-code/low-code, susţinută de o arhitectură nativă în cloud, optimizată pentru managementul datelor, care le permite instituţiilor să-şi modernizeze infrastructurile vechi, dar să şi lanseze produse personalizate, digitale mai rapid”, conform companiei..

FintechOS, unul dintre cele mai promiţătoare start-up-uri locale de tehnologie, care s-a poziţionat drept un furnizor global de tehnologie pentru bănci, asigurători, organizaţii de creditare şi alte companii de servicii financiare, a lansat cea mai recentă versiune a platformei sale tehnologice, FintechOS 22.

„Platforma combină elemente de business şi digitale într-o abordare no-code/low-code, susţinută de o arhitectură nativă în cloud, optimizată pentru managementul datelor, care le permite instituţiilor să-şi modernizeze infrastructurile vechi, dar să şi lanseze produse personalizate, digitale mai rapid”, conform companiei. FintechOS a investit aproximativ 15 milioane de dolari în actualizarea platformei sale (în cercetare & dezvoltare şi costuri asociate lansării şi extinderii). 

„Cu FintechOS 22, companiile pot dezvolta produse personalizate pentru nevoile clienţilor lor, fără a fi nevoite să facă investiţii de anvergură doar pentru a «reinventa roata» de fiecare dată când lanseză un produs”, a declarat Teodor Blidăruş, CEO şi co-fondator FintechOS.

„Pe măsură ce conceptul de Embedded Finance (servicii financiare încorporate) începe să remodeleze pieţele şi să estompeze graniţele dintre furnizori, industrii şi tehnologii, instituţiile financiare sunt nevoite să se schimbe. Ele au nevoie să fie capabile să construiască rapid produse noi şi personalizate care să poată fi integrate cu uşurinţă în ofertele furnizorilor terţi. Iar acest lucru poate fi realizat doar cu ajutorul unei infrastructuri financiare cu un grad ridicat de productivitate, cu o abordare inovatoare low-code. Era arhitecturilor tehnologice monolitice centrate pe IT ia sfârşit”, a adăugat Blidăruş.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!