2.5 C
București
marți, ianuarie 31, 2023

IT & E-commerce – Flip.ro a vândut telefoane în valoare de 1,1 mil. euro în primele 12 ore ale campaniei de Black Friday – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Start-up-ul românesc Flip.ro, care a creat un marketplace pentru achiziţia şi vânzarea de telefoane recondiţionate, a vândut în primele 12 ore ale campaniei de Black Friday de anul acesta, desfăşurată între 10-13 noiembrie, smartphone-uri în valoare de 1,1 milioane de euro, conform anunţului făcut de reprezentanţii companiei. În total, în primele 12 ore de campanie,

Start-up-ul românesc Flip.ro, care a creat un marketplace pentru achiziţia şi vânzarea de telefoane recondiţionate, a vândut în primele 12 ore ale campaniei de Black Friday de anul acesta, desfăşurată între 10-13 noiembrie, smartphone-uri în valoare de 1,1 milioane de euro, conform anunţului făcut de reprezentanţii companiei. În total, în primele 12 ore de campanie, pe Flip.ro au fost plasate peste 3.000 de comenzi.

„După experienţa anului trecut, când am epuizat stocul disponibil de Black Friday, am realizat că românii sunt tot mai deschişi la a investi în telefoane recondiţionate. Ne bucură foarte mult că oamenii au tot mai mare încredere în serviciile Flip. Acest lucru este  rezultatul muncii echipei noastre de peste 160 de persoane care s-au pregătit pentru Black Friday cu pasiune şi implicare de câteva luni deja, pentru a aduce produse de calitate, verificate la cele mai înalte standarde, dând o nouă viaţă telefoanelor şi revoluţionând modul în care ne raportăm la achiziţionarea de smartphone-uri.”, a declarat George Moroianu, cofondator Flip.ro.

Cele mai căutate modele de smartphone pe Flip.ro în prima zi de Black Friday anul acesta au fost: iPhone SE, iPhone XR, iPhone 7, iPhone 8, iPhone 11, iPhone 12 şi Samsung Galaxy S20.

„Anul acesta, am venit în sprijinul celor care vor să facă alegeri sustenabile cu un landing page dedicat, pe care se puteau înscrie pentru a fi primii care află de ofertele pregătite de noi pentru Black Friday, pe care am avut peste 12.000 înscrieri. Astfel, din primele minute de campanie am avut clienţi pe site care ştiau din newsletter despre cele mai bune oferte, şi o parte din modelele vedetă disponibile s-au epuizat în 2 minute”, a punctat George Moroianu.

Începând de astăzi, vineri, 11 noiembrie, Flip.ro a venit cu oferte suplimentare la modelele de iPhone 12: iPhone 12 Pro Max 512 GB – 4499 lei (discount de 480 lei), iPhone 12 Pro 512 GB – de la 4149 lei (discount de 250 lei), iPhone 12 Pro 256 GB – de la 3499 lei (discount de 200 lei), iPhone 12 Pro Max 128 GB – de la 3699 lei (discount de 350 lei), iPhone 12 Pro Max 256 GB – de la 3849 lei (discount de 350 lei).

Pe lângă aceste oferte, pentru următoarele 3 zile de campanie, Flip.ro are disponibile peste 8.000 de telefoane, modele populare de la producători precum Apple, Samsung, Huawei şi Xiaomi, cu discounturi de până la 800 de lei. Toate telefoanele disponibile pe Flip.ro de Black Friday vin la pachet cu garanţie extinsă la 24 de luni, 30 de zile drept de retur, livrare gratuită, inclusiv la Easybox, plus verificarea coletului la livrare.

 

 

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!