3.9 C
București
marți, decembrie 7, 2021

IT & E-commerce – Grupul Electra din Iaşi, care produce interfoane: În actualul context economic, dominat de criza componentelor electronice şi de creşterea accelerată a preţurilor, 2021 se dovedeşte a fi un an complicat – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Oficialii companiei spun că au observat, pe alocuri, o reducere a comenzilor de la clienţii mai mici, mulţi dintre aceştia orientându-se către reţelele de distribuţie online ale partenerilor Electra, dar totodată şi o creştere a numărului de firme mai mari (dezvoltatori imobiliari, magazine online etc.) care preferă să lucreze direct cu compania... În actualul context economic, dominat de criza componentelor electronice şi de creşterea accelerată a preţurilor, 2021 se dovedeşte a fi un an complicat, în care deciziile pe termen lung sunt din ce în ce mai dificil de luat din cauza acestei impredictibilităţi gene rale“, spun oficialii grupului controlat de patru antreprenori locali... Grupul Electra din Iaşi, format din mai multe firme şi specializat în producţia de interfoane video şi audio, a încheiat anul acesta parte neriate noi atât cu clienţi din România.

Principalii clienţi din România ai grupului Electra sunt firmele de instalări, distribuitorii de produse electronice şi de securitate, dar şi dezvoltatorii imobiliari şi arhitecţii.

♦ Din grupul Electra fac parte trei firme cu afaceri cumulate de 32 mil. lei anul trecut ♦ În 2020 businessul a crescut pe una dintre companii în pofida pandemiei, dar a scăzut pe celelalte două ♦ Cumulat există un declin de circa 10%.

Grupul Electra din Iaşi, format din mai multe firme şi specializat în producţia de interfoane video şi audio, a încheiat anul acesta parte­neriate noi atât cu clienţi din România, cât şi din străinătate. Oficialii companiei spun că au observat, pe alocuri, o reducere a comenzilor de la clienţii mai mici, mulţi dintre aceştia orientându-se către reţelele de distribuţie online ale partenerilor Electra, dar totodată şi o creştere a numărului de firme mai mari (dezvoltatori imobiliari, magazine online etc.) care preferă să lucreze direct cu compania.

„Comparativ cu 2020, anul acesta a fost uşor mai echilibrat, dar provocările au fost şi încă sunt mari. În actualul context economic, dominat de criza componentelor electronice şi de creşterea accelerată a preţurilor, 2021 se dovedeşte a fi un an complicat, în care deciziile pe termen lung sunt din ce în ce mai dificil de luat din cauza acestei impredictibilităţi gene­rale“, spun oficialii grupului controlat de patru antreprenori locali.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!