13.5 C
București
marți, octombrie 3, 2023

IT & E-commerce – Investiţie de 2 mil. euro pentru Yarooms, start-up specializat în soluţii de management al activităţii de birou – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Compania locală Yarooms, specializată în furnizarea de soluţii software pentru managementul activităţii la birou, a atras o finanţare de 2 milioane de euro, din care 1,6 milioane euro au fost vin de la fondul GapMinder, alături de care a investit şi SeedBlink. Finanţarea va fi utilizată pentru accelerarea creşterii businessului, Yarooms având deja clienţi din

Compania locală Yarooms, specializată în furnizarea de soluţii software pentru managementul activităţii la birou, a atras o finanţare de 2 milioane de euro, din care 1,6 milioane euro au fost vin de la fondul GapMinder, alături de care a investit şi SeedBlink. Finanţarea va fi utilizată pentru accelerarea creşterii businessului, Yarooms având deja clienţi din peste 50 de ţări.

„Pentru a creşte, locurile de muncă trebuie să pună mai mult ca niciodată oamenii în centrul atenţiei. Misiunea Yarooms este de a ajuta companiile să creeze o cultură puternică a colaborării, să ofere flexibilitate şi libertate angajaţilor. Suntem agili şi ne cunoaştem foarte bine industria – acest lucru ne-a permis să inovăm şi să creăm soluţii care îi ajută pe clienţii noştri să fie alături de angajaţi chiar şi în cele mai dificile momente, cum ar fi pandemia Covid-19. Această finanţare ne va ajuta să creştem în noile oportunităţi de piaţă identificate şi să ne accelerăm dezvoltarea prin extinderea echipei şi a know-how-ului acesteia”, a declarat Dragoş Badea, CEO şi cofondator al Yarooms.

El a fondat compania în 2010 împreună cu Emil Muthu şi Marcel Preda. Yarooms dezvoltă o soluţie software de management pentru munca de la birou, printre funcţionalităţile oferite fiind cele pentru rezervarea birourilor şi a sălilor de şedinţă, planificarea muncii hibride, semnalizare digitală.

În prezent, compania are clienţi din peste 50 de ţări, printre cele mai importante pieţe fiind SUA, Canada, Italia, Marea Britanie. Clienţii Yarooms provin din diferite industrii, cum ar fi instituţii financiare, autorităţi guvernamentale sau instituţii de învăţământ. Printre clienţi se numără Columbia University, Dedalus, National Health Service, AAA, Dr. Martens, Cerved and Robalino.

“Munca în sistem hibrid este noua normalitate în ceea ce priveşte modul de folosire al birourilor deoarece atât angajatorii, cât şi angajaţii au realizat avantajele acestui nou fel de a lucra împreună. Yarooms este bine poziţionată pe această piaţă nouă, cu un produs bine conceput, dublat de avantajul primului-venit şi de o echipă fantastică cu capacităţi excelente de execuţie. Suntem bucuroşi să sprijinim Yarooms pentru a da viaţă noii lor direcţii şi pentru a redefini viitorul muncii în toată lumea”, a declarat Cosmin Ochişor, partener GapMinder.

Organizaţiile care utilizează soluţiile Yarooms raportează reduceri semnificative în privinţa costurilor imobiliare şi a timpului angajaţilor, beneficiind totodată de o creştere a eficienţei programărilor şi a satisfacţiei angajaţilor, susţin reprezentanţii companiei.

„Suntem încântaţi ca Yarooms face parte din portofoliului nostru de companii finanţate şi că împărtăşim această oportunitate cu comunitatea noastră de investitori europeni. Dacă ne uităm la rezultatele Yarooms, echipa fondatoare a demonstrat că este rezistentă şi ambiţioasă, iar soluţia lor s-a dovedit a oferi rezultate excelente. Echipa a strâns mai mult decât simplu capital deoarece sunt susţinuţi de o reţea de investitori care doresc să se implice şi să îi ajute să se extindă: comunitatea SeedBlink”, a declarat Andrei Dudoiu, Managing Partner la SeedBlink.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!