4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

IT & E-commerce – Mihai Filip, OVES Enterprise: Ne-am dublat încasările în prima jumătate a anului. Avem multe proiecte în zona financiară, energie, telecom şi în industria spaţială şi de apărare – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Mihai Filip, fondator şi CEO al OVES Enterprise: Strategia noastră este construită în jurul dezvoltărilor ample, noi lucrăm la proiecte mari, pe termen lung; evităm proiectele mici ca buget. Proiectele noastre se întind pe ani de zile. Ca şi clienţi, avem acum în jur de 15 clienţi care ne oferă încărcări mai mari sau mai

Mihai Filip, fondator şi CEO al OVES Enterprise: Strategia noastră este construită în jurul dezvoltărilor ample, noi lucrăm la proiecte mari, pe termen lung; evităm proiectele mici ca buget. Proiectele noastre se întind pe ani de zile. Ca şi clienţi, avem acum în jur de 15 clienţi care ne oferă încărcări mai mari sau mai mici. Toate proiectele sunt complexe, toate sunt de inovaţie, deci nu sunt proiecte uşoare. Dar cred că cele din zona de apărare, cyber security şi machine learning/AI sunt cele mai complexe pentru că necesită programatori care să aibă expertiză în mai multe domenii şi pe mai multe tehnologii.

♦ Cel mai mare proiect pe care compania îl are în prezent în derulare are o valoare de 3 milioane euro pe an ♦ Compania se pregăteşte pentru deschiderea unui birou în SUA.

OVES Enterprise, companie din Cluj-Napoca specializată în dezvoltare software, a reuşit să îşi dubleze încasă­rile în primele şase luni ale acestui an comparativ cu aceeaşi perioadă din 2021, în condiţiile în care a reuşit să atragă în portofoliu proiecte tot mai mari din industrii precum cea financia­ră şi de telecomunicaţii, dar şi din zona de energie, spaţiu şi apărare. Compa­nia, înfiinţată în 2015, a avut afaceri de 14 mil. lei în 2021, iar pentru anul curent ţinta este de a ajunge la 30 mil. lei (aprox. 6 mil. euro).

„După primele şase luni suntem la o valoare dublă a încasărilor. Deci ne-am atins ţinta până acum, ne-am dublat cifra de afaceri în primul şi în al doilea trimestru şi sperăm să menţi­nem aceeaşi tendinţă şi în următoarele şase luni. Am crescut pentru că am reuşit să accesăm proiecte tot mai interesante, tot mai bine plătite, pen­tru clienţi tot mai importanţi. Am pro­fitat de oportunităţile de digitalizare oferite de pandemie şi încercăm să ajutăm şi noi în contextul conflictului din Ucraina. Sperăm să creştem în ur­mă­toarele şase luni şi să atragem în continuare clienţi importanţi care să ne ofere stabilitate din punctul de ve­dere al proiectelor“, a declarat Mihai Filip, fondator şi CEO al OVES Enterprise. El a menţionat că în prima jumătate a anului au predominat pro­iectele din zona financiară şi telecom, echipa OVES începând să lucreze la şase proiecte foarte mari, care vor avea o durată mare de implementare.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!