4.4 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

IT & E-commerce – Nicuşor Dan: Am transmis la SEAP documentaţia pentru studiul de fezabilitate privind extinderea semaforizării inteligente în Bucureşti – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

“După validarea acesteia de către Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice, procedura de achiziţie va fi deschisă pentru depunerea ofertelor”, a scris edilul general pe pagina sa de Facebook.

“În primă etapă, vor fi modernizate şi, după caz, reconfigurate 85 de intersecţii aferente unui număr de 5 radiale care asigură legătura dintre ieşirile importante din oraş cu zona centrală: Şoseaua Colentina, Şoseaua Alexandriei, Bd.

Etapele 3 şi 4 presupun includerea în sistemul centralizat de trafic a tuturor intersecţiilor din Capitală, respectiv extinderea semaforizării inteligente la nivelul întregului oraş”, a arătat Nicuşor Dan.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat joi că a transmis către SEAP documentaţia pentru achiziţia Studiului de fezabilitate privind extinderea sistemului de semaforizare inteligentă în Capitală.

“După validarea acesteia de către Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice, procedura de achiziţie va fi deschisă pentru depunerea ofertelor”, a scris edilul general pe pagina sa de Facebook.

El precizează că, potrivit caietului de sarcini, modernizarea şi extinderea sistemului de semaforizare inteligentă din Bucureşti se va face în patru etape distincte.

“În primă etapă, vor fi modernizate şi, după caz, reconfigurate 85 de intersecţii aferente unui număr de 5 radiale care asigură legătura dintre ieşirile importante din oraş cu zona centrală: Şoseaua Colentina, Şoseaua Alexandriei, Bd. Iuliu Maniu, Şoseaua Bucureşti – Târgovişte, Şoseaua Berceni. Etapa a doua prevede creşterea capacităţii centrului de trafic actual, inclusiv prin dotarea lui tehnologică (servere, soft-uri), pentru un management al traficului mai eficient în intersecţiile deja integrate în sistemul centralizat, dar şi extinderea acestuia la alte intersecţii din Bucureşti. Etapele 3 şi 4 presupun includerea în sistemul centralizat de trafic a tuturor intersecţiilor din Capitală, respectiv extinderea semaforizării inteligente la nivelul întregului oraş”, a arătat Nicuşor Dan.

Conform primarului Capitalei, valoarea estimată pentru achiziţia studiului de fezabilitate este de aproximativ 3,4 milioane lei fără TVA.

“În ceea ce priveşte sursa de finanţare, am depus, în parteneriat cu primăriile de sector, cerere de finanţare nerambursabilă prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi implementarea proiectului”, subliniază el, potrivit Agerpres.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!