4.4 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

IT & E-commerce – Orange anunţă venituri de 381 mil. euro pentru T2/2022. Liudmila Climoc, CEO: Rezistenţa industriei e puternic încercată de contextul geopolitic şi economic global incert – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Liudmila Climoc, CEO al Orange România: În acest peisaj atipic, am reuşit să concretizăm multe dintre planurile începute, precum extinderea consistentă a reţelelor noastre ♦ Cel mai mare furnizor de servicii de telecom din România a precizat că veniturile din servicii sunt mai mici, dar nu a oferit detalii ♦ Numărul de clienţi pe net

Liudmila Climoc, CEO al Orange România: În acest peisaj atipic, am reuşit să concretizăm multe dintre planurile începute, precum extinderea consistentă a reţelelor noastre

Cel mai mare furnizor de servicii de telecom din România a precizat că veniturile din servicii sunt mai mici, dar nu a oferit detalii Numărul de clienţi pe net fix şi telefonie mobilă a scăzut faţă de trimestrele anterioare şi a stagnat pe segmentul TV.

Orange, liderul pieţei locale de telecom şi una dintre cele mai mari companii din România, cu venituri aşteptate să ajungă la aproape 2 mld. euro în acest an şi peste 13 milioane de clienţi pentru servicii fixe şi mobile, odată cu achiziţia pachetului majoritar de acţiuni al fostului monopol din telefonia fixă Romtelecom, a avertizat că abilitatea industriei de comunicaţii de a creşte şi de a face faţă provocărilor sunt „puternic încercate”.

„Suntem la mijlocul lui 2022, iar contextul geo-politic şi economic global incert au transformat profund zona de business, dinamismul şi rezilienţa specifice industriei noastre fiind puternic încercate”, a declarat Liudmila Climoc, CEO al Orange România.

Grupul Orange a raportat pentru al doilea trimestru venituri de 381 mil. euro, şi pentru primul semestru venituri de 766 mil. euro, fără a preciza şi care este evoluţia în raport cu anul precedent. Compania de comunicaţii a precizat doar că un indicator cheie – veniturile din servicii – adică încasările din vânzarea de servicii de bază – comunicaţii fixe şi mobile, net, servicii TV – se află în scădere la nivel de piaţă pe fondul unor decizii de reglementare, mai exact reducerea tarifelor de terminare ale apelurilor. „Dinamica pieţei în T2 2022 este caracterizată de creşterea vânzărilor de echipamente, în pofida contextului global nefavorabil ce a condus către stocuri scăzute, dar şi de diminuarea veniturilor din servicii, provocate de scăderea ratelor de terminaţie”, a comunicat Orange.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!