4.4 C
București
marți, decembrie 7, 2021

IT & E-commerce – Orange lansează o nouă ofertă pentru a atrage utilizatorii către serviciul sau Orange Money – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Clienţii care au card de credit Orange Money pot alege să facă cumpărături cu plata în 2 - 24 de rate fără dobândă, oriunde în lume, detaliile fiind stabilite din aplicaţia Orange Money... La finalul procesului de aprobare, cardul de credit virtual este emis instant în aplicaţia Orange Money şi poate fi utilizat imediat pentru plăţi online sau pentru plăţi mobile cu telefonul sau ceasul prin Apple Pay.

Clienţii care au card de credit Orange Money pot alege să facă cumpărături cu plata în 2 – 24 de rate fără dobândă, oriunde în lume, detaliile fiind stabilite din aplicaţia Orange Money, conform unui anunţ al companiei deţinute de Orange, liderul pieţei locale de telecom.

Orange oferă din acest an serviciul Orange Money către toţi utilizatorii de servicii mobile, inclusiv cei ai Vodafone, Telekom Mobile sau Digi. Utilizatorii pot solicita cardul de credit 100% digital, direct din aplicatia Orange Money. 

Analiza cererii şi semnarea electronică a contractului se fac de pe smartphone. La finalul procesului de aprobare, cardul de credit virtual este emis instant în aplicaţia Orange Money şi poate fi utilizat imediat pentru plăţi online sau pentru plăţi mobile cu telefonul sau ceasul prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!