30 C
București
joi, septembrie 21, 2023

IT & E-commerce – Procesatorul de plăţi EuPlatesc.ro integrează opţiunea de plată Apple Pay în cele peste 15.500 magazine partenere şi estimează că în primul an vor fi efectuate peste 1 milion de plăţi online. „Este o soluţie mult aşteptată pe piaţa locală” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Procesatorul de plăţi EuPlatesc.ro integrează opţiunea de plată Apple Pay în cele peste 15.500 magazine partenere şi estimează că în primul an vor fi efectuate peste 1 milion de plăţi online.

Procesatorul de plăţi EuPlatesc.ro, partener cu nouă bănci de pe piaţa locală, anunţă integrarea în propria platformă a serviciului de plăţi Apple Pay pentru a simplifica procesul de plată în magazinele online şi estimează că în primul an vor fi efectuate peste 1 milion de plăţi de către utilizatorii de dispozitive Apple...

Opţiunea de plată Apple Pay este disponibilă în cele peste 15.500 magazine partenere EuPlatesc.ro, din domenii ca fashion, electro-IT sau turism, dar şi în instituţii publice care permit plăţi online, cum ar fi regii de transport, primării, universităţi, muzee sau teatre.

Procesatorul de plăţi EuPlatesc.ro, partener cu nouă bănci de pe piaţa locală, anunţă integrarea în propria platformă a serviciului de plăţi Apple Pay pentru a simplifica procesul de plată în magazinele online şi estimează că în primul an vor fi efectuate peste 1 milion de plăţi de către utilizatorii de dispozitive Apple, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

Opţiunea de plată Apple Pay este disponibilă în cele peste 15.500 magazine partenere EuPlatesc.ro, din domenii ca fashion, electro-IT sau turism, dar şi în instituţii publice care permit plăţi online, cum ar fi regii de transport, primării, universităţi, muzee sau teatre.

„Opţiunea de plată Apple Pay integrată în magazine online este o soluţie mult aşteptată pe piaţa locală, atât de business-urile din ecommerce, cât şi de consumatorii români utilizatori de produse Apple. Soluţia este acum disponibilă în toate magazinele online partenere. De asemenea, va fi automat disponibilă în orice magazin online care va intra în portofoliu nostru de clienţi. Este totodată o metodă care va impulsiona vânzările online atât pe desktop, cât şi în aplicaţiile mobile ale magazinelor online, îmbunătăţind în acelaşi timp experienţa de cumpărare în mediul digital”, a spus Ştefan Suceveanu, co-fondator EuroPayment Services, compania care deţine soluţia de plăţi EuPlatesc.ro, care estimează că serviciul de plată Apple Pay va aduce o creştere de minimum 7% business-ului.

Integrarea Apple Pay în procesatorul de plăţi EuPlatesc.ro, care a durat aproximativ patru luni, oferă o securitate sporită achiziţiilor online şi simplifică procesul de plată, fiind necesară doar autentificarea în portofelul Apple Pay pentru validarea plăţii, conform sursei citate anterior.

„Prezenţa a tot mai multor opţiuni de plată într-un magazin online va creşte rata de fidelizare a clienţilor, diversificarea acestor opţiuni fiind o tendinţă pe piaţa ecommerce din România. Opţiunea de plată Apple Pay este disponibilă în România din iunie 2019, pentru plăţi contactless, cu un smartphone sau un ceas digital, la POS în magazine fizice, fiind adoptată de majoritatea băncilor, dar şi de fintech-uri şi furnizori de instrumente de plată.”

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!