0.2 C
București
joi, martie 30, 2023

IT & E-commerce – Radu Tofan, fondator ROMARG – servicii de găzduire web şi înregistrare domenii: În pandemie am investit peste 6,5 mil. lei în schimbarea întregii infrastructuri din centrul de date din Braşov. Continuăm să investim şi anul acesta şi ne aşteptăm să trecem de pragul de 200.000 de clienţi – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Radu Tofan, fondator ROMARG: În medie, pe lună, înregistrăm aproximativ 1.400 de domenii cu extensiile .ro, .eu şi internaţionale (.com, .eu, .biz, .info ş.a.). Din datele noastre observăm că cererea pentru înregistarea numelor de domenii este manifestată în egală măsură de ambele părţi, atât de către persoane fizice, cât şi de persoane juridice, niciuna dintre categorii nu este predominantă.

lei, în creştere cu 9% faţă de anul precedent ♦ În 2021, ROMARG a investit 3,2 milioane de lei în implementarea unui sistem de protecţie avansată împotriva atacurilor informatice DDOS ♦ În prezent, serviciile ROMARG sunt folosite de 180.000 de clienţi, dintre care peste 100.000 sunt reprezentaţi de IMM-uri, instituţii publice, start-up-uri şi companii mai mari.

Compania românească ROMARG, specializată în furnizarea serviciilor de găzduire web şi înregistrare domenii din România, a investit în ultimii patru ani circa 11,5 milioane de lei în construirea şi dotarea centrului său de date din Braşov, din care aproximativ 6,5 milioane de lei au fost alocate în perioada pandemiei către schimbarea întregii infrastructuri.

Radu Tofan, fondator ROMARG: În medie, pe lună, înregistrăm aproximativ 1.400 de domenii cu extensiile .ro, .eu şi internaţionale (.com, .eu, .biz, .info ş.a.). Din datele noastre observăm că cererea pentru înregistarea numelor de domenii este manifestată în egală măsură de ambele părţi, atât de către persoane fizice, cât şi de persoane juridice, niciuna dintre categorii nu este predominantă.

Compania a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de circa 16 mil. lei, în creştere cu 9% faţă de anul precedent În 2021, ROMARG a investit 3,2 milioane de lei în implementarea unui sistem de protecţie avansată împotriva atacurilor informatice DDOS În prezent, serviciile ROMARG sunt folosite de 180.000 de clienţi, dintre care peste 100.000 sunt reprezentaţi de IMM-uri, instituţii publice, start-up-uri şi companii mai mari.

Compania românească ROMARG, specializată în furnizarea serviciilor de găzduire web şi înregistrare domenii din România, a investit în ultimii patru ani circa 11,5 milioane de lei în construirea şi dotarea centrului său de date din Braşov, din care aproximativ 6,5 milioane de lei au fost alocate în perioada pandemiei către schimbarea întregii infrastructuri. Totodată, pentru consolidarea securităţii serviciilor de găzdurie web, compania a investit 3,2 milioane de lei şi într-o soluţie de securitate IT, bazată pe AI (inteligenţă artificială), în condiţiile în care atacurile cibernetice, de tip DDOS (Distributed Denial of Service) şi phishing au crescut exponenţial în ultimii ani. Investiţiile nu se opresc însă aici, ROMARG având în plan să dezvolte în continuare centrul său de date din Braşov, în contextul în care cererea pentru servicii de găzduire web şi înregistrare domenii se menţine, venind atât din partea companiilor, cât şi a persoanelor fizice.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!