3 C
București
vineri, ianuarie 21, 2022

IT & E-commerce – Raport Deloitte: Nicio firmă tech din România nu intră în top 50 creşteri ale cifrei de afaceri în perioada 2017-2020 pentru companii din regiune. Într-un alt top – dedicat celor mai promiţătoare proiecte tech noi, pentru start-up-uri create după 2018, România conduce însă clasamentul cu proiectul Druid creat de Liviu Drăgan, după o creştere a businessului de aproape 7.000 la sută – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Câştigătorii clasamentului Deloitte Technology Fast 50 sunt: FTMO, un fintech din Republica Cehă, cu o creştere a veniturilor de 39.432%, cea mai rapidă dezvoltare înregistrată vreodată de o companie înscrisă în program, care a dezvoltat o platformă educaţională pentru jucătorii de pe pieţele financiare şi Kilo.Health, companie care activează în domeniul sănătăţii, care a obţinut locul al doilea, cu o creştere de 17.710%... Pe de altă parte, o companie din România - Druid - creată de Liviu Drăgan, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori locali din software, ocupă primul loc în topul Deloitte dedicat celor mai promiţătoare proiecte tech create după anul 2018..

Clasamentele realizate de Deloitte iau în calcul doar firmele care se înscriu pentru a fi evaluate în competiţie, astfel că este posibil ca în România să existe şi alte firme de tech care ar putea intra în top.

România nu are nicio companie de tehnologie în topul celor 50 de firme de tehnologie care au înregistrat cele mai mari creşteri ale cifrei de afaceri în perioada 2017-2020 realizat de Deloitte, clasamentul fiind dominat de proiecte din Cehia (19) şi Polonia (16). Câştigătorii clasamentului Deloitte Technology Fast 50 sunt: FTMO, un fintech din Republica Cehă, cu o creştere a veniturilor de 39.432%, cea mai rapidă dezvoltare înregistrată vreodată de o companie înscrisă în program, care a dezvoltat o platformă educaţională pentru jucătorii de pe pieţele financiare şi  Kilo.Health, companie care activează în domeniul sănătăţii, care a obţinut locul al doilea, cu o creştere de 17.710%.

Pe de altă parte, o companie din România – Druid – creată de Liviu Drăgan, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori locali din software, ocupă primul loc în topul Deloitte dedicat celor mai promiţătoare proiecte tech create după anul 2018. „Start-up-ul românesc Druid specializat în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi dedicaţi proceselor complexe din organizaţii, este compania de tehnologie cu cea mai mare creştere organică din Europa Centrală în ultimii trei ani, potrivit clasamentului Deloitte Technology Fast 50. Cu o rată de creştere de 6.753%, DRUID ocupă primul loc în rândul celor 25 de start-up-uri incluse în categoria „Growth Stars”, care reuneşte companii care au înregistrat cea mai rapidă dezvoltare în perioada 2018-2020.

FintechOS, startup-ul românesc care creează soluţii digitale pentru industria serviciilor financiare, se numără, de asemenea, printre companiile cu cea mai rapidă dezvoltare din regiune, clasându-se pe locul 16 în categoria „Growth Stars”, cu o rată de creştere de 715%”, conform datelor Deloitte.

Alte trei companii româneşti – Gama IT, Tapptitude Apps şi Wave Studio – au fost evidenţiate în cadrul competiţiei Deloitte Technology Fast 50 din Europa Centrală la categoria „Impact Stars”, care aduce în prim plan startup-urile ale căror produse sau servicii au efecte pozitive asupra mediului de business, societăţii, mediului, diversităţii sau zonei de inovaţie.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!