5.8 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022

IT & E-commerce – Roger Benson, director de vânzări în cadrul producătorului de procesoare AMD în regiunea EMEA: România este un pol de creştere pentru piaţa din Europa. Gigantul american a deschis în octombrie 2021 un centru propriu de design pe plan local, la Iaşi – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Roger Benson, senior director, commercial sales pentru regiunea EMEA în cadrul AMD: România are o forţă de muncă foarte calificată şi vedem că apar acolo o mulţime de start-up-uri, precum şi filiale ale organizaţiilor globale care angajează talente locale pentru a conduce activităţi globale. AMD investeşte în România şi are acolo un birou de dezvoltatori

Roger Benson, senior director, commercial sales pentru regiunea EMEA în cadrul AMD: România are o forţă de muncă foarte calificată şi vedem că apar acolo o mulţime de start-up-uri, precum şi filiale ale organizaţiilor globale care angajează talente locale pentru a conduce activităţi globale. AMD investeşte în România şi are acolo un birou de dezvoltatori cu o echipă foarte calificată.

♦ În pandemie, AMD şi-a crescut vânzările pe toate segmentele de business ♦ Pe agenda IT a companiilor devine tot mai importantă sustenabilitatea, iar AMD şi-a luat angajamentul de a furniza produse pentru centrele de date care să fie tot mai eficiente din punct de vedere energetic.

Gigantul american Advanced Micro Devices (AMD), specializat în producerea de semiconductoare pentru o serie de echipamente IT, a înregistrat o creştere pe toate segmentele de business în perioada de pandemie din ultimii doi ani, atât în Europa, cât şi la nivel mondial, în condiţiile în care multe businessuri şi activităţi s-au digitalizat, companiile având nevoie de echipamente cu mai multă putere de calcul pentru a face faţă cererii crescute din mediul online. Anul trecut, veniturile totale ale AMD la nivel global s-au situat la 16,4 miliarde de dolari, în creştere cu 68% faţă de 2020, în timp ce profitul brut a fost de aproape 8 miliarde de dolari, plus 82%.

Pandemia a accelerat creşterea în majoritatea segmentelor noastre de business, în Europa şi în întreaga lume. Pe segmentul de PC-uri, am văzut multe iniţiative educaţionale sponsorizate de guvernele europene pentru a le permite învăţarea la domiciliu, iar multe companii mari şi IMM-uri şi-au reîmprospătat reţelele de echipamente IT pentru a  le permite angajaţilor să lucreze la domiciliu. Am observat o creştere accelerată a serverelor în cloud imediat când a început pandemia şi după primul val de lockdown am văzut şi o creştere generală a serverelor on-premise“, a declarat într-un interviu pentru ZF Roger Benson, senior director, commercial sales pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) în cadrul AMD. El nu a oferit detalii despre evoluţia businessului în România sau în regiune, dar a spus că centrul de proiectare AMD din Iaşi este un pol important pentru ambiţiile de creştere ale gigantului american în Europa.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!