3.9 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

IT & E-commerce – Roland Nagy, antreprenor şi deţinător al francizei Kuube România, a amplasat prima bancă inteligentă în Piaţa Teatrului din Târgu Mureş, iar următorul pas este deschiderea unei unităţi de producţie pentru mobilier inteligent în România – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Astăzi, avem montat şi funcţional în centrul oraşului primul obiect inteligent: o bancă smart, pe care cetăţenii o pot utiliza, fie că doresc să îşi încarce telefonul, fie că doresc să utilizeze internetul prin intermediul reţelei wireless, fie că doresc pur şi simplu să se odihnească”, a adăugat şi Soós Zoltán, Primarul Municipiului Târgu Mureş... Roland Nagy, un antreprenor care a înfiinţat un parteneriat între firma sa, RSZ Smart Invest, şi firma Kuube din Ungaria, care produce mobilier inteligent, a instalat prima bancă smart de dimensiuni mari la Târgu Mureş, în Piaţa Teatrului..

♦ Banca smart poate fi folosită de cetăţenii care fie doresc să îşi încarce telefonul, fie doresc să utilizeze internetul prin intermediul reţelei wireless, fie pur şi simplu doresc să se odihnească.  ♦ Băncile inteligente din portofoliul Kuube sunt produse în totalitate din aluminiu şi costă între 4.000 şi 12.000 de euro, în funcţie de dimensiunea lor.

Roland Nagy, un antreprenor care a înfiinţat un parteneriat între firma sa, RSZ Smart Invest, şi firma Kuube din Ungaria, care produce mobilier inteligent, a instalat prima bancă smart de dimensiuni mari la Târgu Mureş, în Piaţa Teatrului.

Acesta deţine franciza Kuube România, însă nu se ocupă de partea de producţie, astfel că banca inteligentă a fost realizată integral în Ungaria. Ambiţia lui este să deschidă o unitate de producţie pentru mobilier inteligent şi în România, cel mai probabil, la Târgu Mureş, proiect care ar presupune o investiţie de până la 2 mil. euro, potrivit acestuia.

„Deocamdată, produsele sunt 100% made in Ungaria, însă avem o discuţie avansată pentru a intra într-un consorţiu cu compania mamă. Oficial, dorim să ajungem să producem aceste mobiliere inteligente şi în România, la Târgu Mureş”, a declarat Nagy Roland.

Banca din Târgu Mureş este fabricată din aluminiu, este acoperită şi poate fi utilizată de către cei interesaţi, în mod gratuit, timp de 6 luni, anunţă oficialii Primăriei Târgu Mureş.

Totodată, primăria va testa şi va analiza nevoia cetăţeanului pentru aceste tehnologii şi se gândeşte serios la a investi în astfel de bănci.

„De ani buni s-a tot vorbit la Târgu Mureş de oraş smart, digitalizare, energie verde, noi tehnologii, inovaţie. Astăzi, avem montat şi funcţional în centrul oraşului primul obiect inteligent: o bancă smart, pe care cetăţenii o pot utiliza, fie că doresc să îşi încarce telefonul, fie că doresc să utilizeze internetul prin intermediul reţelei wireless, fie că doresc pur şi simplu să se odihnească”, a adăugat şi Soós Zoltán, Primarul Municipiului Târgu Mureş.

Pe lângă băncile inteligente, în portofoliul Kuube se găsesc staţii de autobuz inteligente, parcări de biciclete inteligente şi biblioteci inteligente. Acestea sunt construcţii alimentate, în totalitate, prin energie regenerabilă.

Băncile inteligente din portofoliul Kuube sunt produse în totalitate din aluminiu şi costă între 4.000 şi 12.000 de euro, în funcţie de dimensiunea lor, iar bibliotecile, între 4.500 şi 5.000 de euro.

 

 

 

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!