3.9 C
București
marți, decembrie 7, 2021

IT & E-commerce – RomKonect Innovation Technology, o filială a corporației americane KonectCity Technology Corporation, a deschis un birou în București – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... KonectCity este promovat de Plug and Play Technology Center din Silicon Valley California și a fost votat TOP 20 „Future Technology Company to watch in Silicon Valley California in 2020” și semifinalist în TOP 100 din 3500 de companii în cadrul competiției Pepperdine Most Fundable Companies 2021... KonectCity oferă companiilor calificate din domeniile apărării, analizei datelor, orașe inteligente (smart city), drone, inteligență artificială, asistență medicală, mediu și realitate augmentată, angajate în prezent în procesele de integrare digitală, acces la instrumentele și serviciile de vârf ale platformei de fuziune a datelor geospațiale, cu inteligenţă artificială şi machine learning, pentru a stimula dezvoltarea și succesul în platformele de control... Alte cazuri de utilizare includ abordarea Obiectivelor Energetice din California, aeroporturi internaționale, guverne și municipalități lansată de Plug and Play Technology Center, ecosistemul unic pentru dezvoltarea și implementarea tehnologiilor viitorului ce conectează factorii de schimbare și organizațiile de vârf, constând din peste 30.000 de start-up-uri, peste 500 de corporații lider mondial și sute de firme de capital de risc, universități și agenții guvernamentale din mai multe industrii... Factorii ce susțin creșterea pieței noastre includ utilizarea în creștere a soluțiilor geospațiale de către companiile globale și organizațiile guvernamentale, infrastructura foarte dezvoltată și adoptarea rapidă a soluțiilor avansate de cartografiere a sistemului de informații geografice pentru a colecta informații.

  • George Radu: Capacitatea revoluționară a KonectCity de a folosi inovația în sistemele de fuziune a datelor geospațiale, inteligența artificială și machine learning este cheia a ceea ce construim în România.

 

RomKonect Innovation Technology, o filială a companiei americane KonectCity Technology Corporation, a deschis un birou în București, ocazie cu care prezintă platforma unică de digitalizare-integrare-control KonectCity, cu motor de fuziune a datelor geospațiale, machine learning și digital twin, guvernată de Cassidy Inteligență artificială AI.

KonectCity este promovat de Plug and Play Technology Center din Silicon Valley California și a fost votat TOP 20 „Future Technology Company to watch in Silicon Valley California in 2020” și semifinalist în TOP 100 din 3500 de companii în cadrul competiției Pepperdine Most Fundable Companies 2021, oferind pentru prima dată în lume posibilitatea integrării infinite a oricărui tip de sistem și/sau serviciu, indiferent de producător, fără nicio limitare de software sau hardware, potrivit oficialilor companiei.

Platforma poate digitaliza, vizualiza și automatiza miliarde de date într-o platformă operațională de clasă mondială și poate controla total orice sistem inteligent sau structură, fie că este vorba de oraș, aeroport, port, clădiri, rețele, telecomunicații, drone, spațiu aerian, infrastructuri sau orice alte active, digitalizarea proceselor, a bazelor de date și arhivelor electronice în instituții și municipalități, sisteme de e-guvernare și, cu ajutorul motorului său de inteligență artificială Cassidy AI, toate aceste sisteme integrate devin autonome, mai explică reprezentanţii companiei.

George Radu, CEO al RomKonect, VP Global Expansion la Konectcity, ne-a declarat: “KonectCity a acceptat provocarea departamentului american de apărare și NAVFAC, aducând platforme generice pentru a îndeplini cerințele multi domeniu în strategii pentru a crește interoperabilitatea și reziliența prin sintetizarea seturilor de date disparate și construirea Bazei Inteligente a Viitorului.

Alte cazuri de utilizare includ abordarea Obiectivelor Energetice din California, aeroporturi internaționale, guverne și municipalități lansată de Plug and Play Technology Center, ecosistemul unic pentru dezvoltarea și implementarea tehnologiilor viitorului ce conectează factorii de schimbare și organizațiile de vârf, constând din peste 30.000 de start-up-uri, peste 500 de corporații lider mondial și sute de firme de capital de risc, universități și agenții guvernamentale din mai multe industrii.

Suntem mândri că avem acum o prezență consolidată în București, pentru a ajuta România să progreseze în continuare în agenda digitală axată pe promovarea inovației, educației și dezvoltării forței de muncă.

KonectCity oferă companiilor calificate din domeniile apărării, analizei datelor, orașe inteligente (smart city), drone, inteligență artificială, asistență medicală, mediu și realitate augmentată, angajate în prezent în procesele de integrare digitală, acces la instrumentele și serviciile de vârf ale platformei de fuziune a datelor geospațiale, cu inteligenţă artificială şi machine learning, pentru a stimula dezvoltarea și succesul în platformele de control.

KonectCity este astăzi jucătorul global care dezvoltă oferta de platforme geospațiale. Implicarea companiilor românești pentru sprijinirea inovației și antreprenoriatului va fi esențială pentru dezvoltarea de noi infrastructuri și a unui sistem de control centralizat bazat pe platforme de fuziune a datelor geospațiale, atât în regiune, cât și pentru România.

Compania este aici pentru a oferi expertiza sa tuturor companiilor și universităților, dornice să structureze un fond de talente pentru inovație și dezvoltare în jurul nevoilor în creștere conduse de tehnologie.

Prezența KonectCity în România reprezintă o oportunitate excelentă de a lucra cu cele mai bune și mai strălucite minți de pe glob, ajutând dezvoltatorii să schimbe viitorul tehnologiei de inteligență digitală”.

„Tehnologia noastră nu este doar potrivită în mod ideal pentru acest mediu, mai mult, tehnologia noastră este mediul înconjurător și reperul pentru viitor”, a declarat Andrea Guidorossi, CTO al Konectcity Technology Corporation.

KonectCity intenționează să ofere workshop, școlarizare și mentorat pentru a se asigura că firmele și dezvoltatorii participanți au acces la cele mai noi resurse și la formarea care promovează integrarea tehnologiei și sistemelor digitale.

George Radu explică: “Platforma este deja prezentă în multe aplicații din care menționăm diferite municipalități din Italia, aeroportul Leonardo da Vinci-Fiumicino din Roma, proiectul The Energy Coalition California în parteneriat cu Google Sunroof Project, UCLA și municipalitatea Santa Monica, KAJIMA Corporation Japonia, US Department of Defense în cadrul programelor Smart Air Base of the Future și Annapolis Naval Academy,  prima bază navală digitală twin și inteligentă.

Rețelele inteligente, dezvoltarea urbană, mediul, gestionarea dezastrelor, reziliența sistemului sunt câteva dintre aplicațiile majore ale tehnologiei KonectCity în sectorul guvernamental. Deși guvernele țărilor dezvoltate sunt utilizatorii principali ai tehnologiei, guvernele țărilor în curs de dezvoltare investesc de asemenea în soluții digitale și bazate pe date pentru planificarea urbană și rurală, îmbunătățirea sănătății publice și utilizarea optimă resurselor energetice.

Factorii ce susțin creșterea pieței noastre includ utilizarea în creștere a soluțiilor geospațiale de către companiile globale și organizațiile guvernamentale, infrastructura foarte dezvoltată și adoptarea rapidă a soluțiilor avansate de cartografiere a sistemului de informații geografice pentru a colecta informații, gestionarea operațiunilor pe câmpul de luptă, analiza terenului și monitorizarea posibilele activități teroriste.

Sectoarele publice, inclusiv securitatea internă și apărarea, joacă un rol major în creșterea pieței noastre în regiune. Sistemele de informații geografice pot ajuta departamentele de securitate internă în momentele unui atac terorist, cum ar fi în cazul exploziei unei arme biologice, pentru a determina raza atacului și a lua măsuri preventive”.

Deși înființat recent, KonectCity si companiile inițiale ce au fuzionat ulterior au avut peste 15 milioane de dolari în vânzări combinate, iar previziunile pe termen scurt si mediu depășesc 500 milioane de dolari, având în vedere proiectele pentru baze militare, aeroporturi și orașe inteligente.

George Radu spune: “Putem prevedea cu ușurință o poziție unică de piață pentru următorii minim 10 ani, înainte ca o posibilă concurență să înceapă să se formeze.

Segmentul nostru de piață este estimat la 25,6 miliarde de dolari până în 2030 la nivel global, prezentând un CAGR de 12,1% în perioada prognozată (2020-2030). Investițiile în creștere în infrastructura bazată pe date geospațiale, inteligența artificială și machine learning de către sectorul guvernamental, pentru aplicații militare și aerospațiale, necesită o mai bună utilizare a datelor spațiale pentru a obține informații de localizare în timp real și cererea crescândă pentru aceste soluții în industrii precum construcțiile , utilitățile și energia sunt factorii cheie care determină creșterea în zona noastră de operațiuni”.

 

 

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!