5.4 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

IT & E-commerce – Schimbări la Apple! Ce probleme au cele mai noi modele de iPhone – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Acest lucru înseamnă că persoanele care nu au întâmpinat astfel de dificultăți când vorbeau la telefon, ar putea sări peste actualizare şi ar putea instala direct iOS 15.2Potrivit declarațiilor reprezentanților Apple, iOS 15.1.1 nu include patch-uri de securitate a căror instalare să fie prioritară... iPhone 12 și iPhone 13 Înainte de lansarea versiunii 15.2, care aduce mofificări semnificative gadget-uilor, iOS își îndreaptă atenția spre staţia 15.1.1 pentru a repara o problemă sesizată de un număr mic de posesori iPhone..

Mesaj important pentru persoanele care doresc să își cumpere un nou telefon, marca Apple. Compania americană intenționează să aducă anumite modificări noilor iPhone-uri. Se urmărește repararea unui bug care va duce la întreruperea apelurilor pe cele mai noi telefoane.

iOS va prim un update minor, ce are ca scop doar rezolvarea unei probleme existente care afecta calitatea apelurilor pentru un procent mic de utilizatori.

iPhone 12 și iPhone 13

Înainte de lansarea versiunii 15.2, care aduce mofificări semnificative gadget-uilor, iOS își îndreaptă atenția spre staţia 15.1.1 pentru a repara o problemă sesizată de un număr mic de posesori iPhone. Neregulile cu care s-au confruntat oamenii au fost cauzate de modelele iPhone 12 şi iPhone 13.

Noul update

Noua actualizare urmărește rezolvarea unui defect care determină ca apelurile să se întreruptă. Efectele care au dus la aceste cauze sunt, în continuare, neștiute de Apple. Din fericire pentru compania americană, doar un număr mic de utilizatori se confruntau cu această problemă.

iOS 15.1.1 apare la scurt timp înainte de lansarea celui de-al doilea update important pentru cel mai nouă versiune de iOS. Acest lucru înseamnă că persoanele care nu au întâmpinat astfel de dificultăți când vorbeau la telefon, ar putea sări peste actualizare şi ar putea instala direct iOS 15.2. Potrivit declarațiilor reprezentanților Apple, iOS 15.1.1 nu include patch-uri de securitate a căror instalare să fie prioritară.

iOS 15.2

În acest moment, despre iOS 15.2 s-a aflat faptul că va include diverse îmbunătățiri. Printre noile întrebuințări se numără App Privacy Report, scanarea manuală pentru descoperirea AirTag-urilor suspicioase şi îmbunătăţiri pentru modul Macro al camerei foto de pe iPhone 13 Pro. Ba mai mult decât atât, Apple plănuiește să înlocuiască aplicația sa audio și video. După aproape două decenii, iTunes va dispărea treptat și va fi înlocuit de trei aplicații cunoscute deja: Apple Music, Apple TV și Apple Podcasts.

App Privacy Report este o secţiune unde se poate vedea cum gestionează aplicaţiile datele personale, potrivit news.ro.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!