4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

IT & E-commerce – Sergiu Negut, co-fondator Fintech OS: Pandemia a făcut pe toată lumea mai receptivă la faptul că interacţiunea digitală cu clienţii nu este un moft – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... ► Deja sute de consultanţi din marile firme de consultanţă lucrează pe tehnologia noastră la digitalizarea unui mare număr de clienţi, suntem convinşi că impactul va fi unul radical... ► Faptul că marea majoritate a băncilor mari din România, dar şi un număr impresionant de bănci şi asigurători occidentali au optat să includă FintechOS în portofoliul lor de tehnologii ne dă încredere că industria financiară se va dezvolta mult mai rapid în continuare... Ne-am dat seama cu mic, cu mare că este nevoie de interacţiune digitală cu clienţii şi de echipe care să poată lucra de la distantă.► Treaba noastră este să punem la dispoziţia companiilor de servicii financiare instrumentele şi tehnologia care să le permită o dezvoltare ultrarapidă a infrastructurii lor digitale... Perspective postpandemie pentru industriile de retail, energie şi servicii financiare, un proiect editorial al ZF susţinut de PwC ► Cred că pandemia a făcut pe toată lumea mai receptivă la faptul că interacţiunea digitală cu clienţii nu este un moft şi nu este ceva destinat generaţiilor digitale (Z şi Millennials)..

Perspective postpandemie pentru industriile de retail, energie şi servicii financiare, un proiect editorial al ZF susţinut de PwC

Cred că pandemia a făcut pe toată lumea mai receptivă la faptul că interacţiunea digitală cu clienţii nu este un moft şi nu este ceva destinat generaţiilor digitale (Z şi Millennials). Ne-am dat seama cu mic, cu mare că este nevoie de interacţiune digitală cu clienţii şi de echipe care să poată lucra de la distantă.

Treaba noastră este să punem la dispoziţia companiilor de servicii financiare instrumentele şi tehnologia care să le permită o dezvoltare ultrarapidă a infrastructurii lor digitale. Facem asta cu instrumente de tip no code/low code, cu conectori şi acceleratori specializaţi, pentru infrastructuri din ce în ce mai complexe.

Faptul că marea majoritate a băncilor mari din România, dar şi un număr impresionant de bănci şi asigurători occidentali au optat să includă FintechOS în portofoliul lor de tehnologii ne dă încredere că industria financiară se va dezvolta mult mai rapid în continuare, iar experienţele digitale disponibile nouă – în postura de clienţi – vor evolua semnificativ.

Deja sute de consultanţi din marile firme de consultanţă lucrează pe tehnologia noastră la digitalizarea unui mare număr de clienţi, suntem convinşi că impactul va fi unul radical, în care vom ajunge să consumăm servicii financiare mult mai natural, unde, când şi cum va exista nevoia respectivă.

 

 

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!