2.9 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

IT & E-commerce – Start-up-ul Voxa a lansat oficial aplicaţia de cărţi audio şi electronice în limba română – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Aplicaţia Voxa este disponibilă pe smartphone-urile şi tabletele cu Android şi iOS, iar printre sutele de titluri de audiobook-uri disponibile în limba română, se numără şi „ Gândeşte ca un călugar”... Până în prezent, echipa Voxa a reuşit să semneze în total parteneriate cu 16 edituri pentru a aduce utilizatorilor un portofoliu consistent de titluri - ficţiune, cărţi pentru copii.

„Suntem doar la debutul călătoriei noastre ce are, ca puncte-cheie, experienţa de utilizare, design-ul şi calitatea conţinutului. România este punctul nostru de pornire, iar serviciul, dezvoltat 100% local, va creşte, an de an, ca prezenţă internaţională”, a adăugat el. 

Start-up-ul a fost înfiinţat anul acesta, iar până acum a reuşit să atragă în total o finanţare de 500.000 euro, din care 300.000 euro au fost obţinuţi încă de la început de la Editura Litera. Până în prezent, echipa Voxa a reuşit să semneze în total parteneriate cu 16 edituri pentru a aduce utilizatorilor un portofoliu consistent de titluri – ficţiune, cărţi pentru copii, o colecţie impresionantă de autori români, cărţi de dezvoltare personală şi business. Recent, start-up-ul a semnat  şi cu un distribuitor internaţional care va aduce în platformă zeci de mii de audiobooks şi e-books în limba engleză, ca parte a strategiei de extindere a conţinutului.

Aplicaţia Voxa este disponibilă pe smartphone-urile şi tabletele cu Android şi iOS, iar printre sutele de titluri de audiobook-uri disponibile în limba română, se numără şi „ Gândeşte ca un călugar”, de Jay Shetty, în lectura lui Mihai Călin, „Pacienta tăcută”, de Alex Michaelides, în lectura lui Şerban Pavlu, „Marele Gatsby”, de F. Scott Fitzgerald, în lectura lui Florin Piersic Jr., „Micul prinţ”, de Antoine de Saint-Exupéry, în lectura Oanei Pellea, „Ferma animalelor”, de George Orwell, în lectura lui Victor Rebengiuc, „Oscar şi Tanti Roz”, de Eric Emmanuel Schmitt, în lectura lui Marius Manole, „Colecţia Disney”, în lectura regretatei Stela Popescu, cu titluri precum Albă ca zăpada, Alladin, Alice în Ţara Minunilor, Bambi, Cartea Junglei, Cenuşăreasa, Doamna şi Vagabondul, Dumbo, Frumoasa şi Bestia, În căutarea lui Nemo, Mica Sirenă, Pinocchio, Pisicile Aristocrate, Povestea Jucăriilor, Ratatouille, Regele Leu, Tinkerbell, Wall-E sau 101 Dalmaţieni.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!