3.9 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

IT & E-commerce – Tehnologia DRUID, start-up lansat de Liviu Drăgan, ajunge pe piaţa din Africa de Sud în urma unui parteneriat cu Tangent Solutions, companie de software şi tehnologii – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... „Această nouă iniţiativă va oferi companiei Tangent Solutions, care face parte din reţeaua de parteneri UiPath şi USN, posibilitatea de a furniza servicii de tip „hyper-automation”, pentru a transforma procese de afaceri, pentru a modifica modul în care interacţionează cu clienţii şi pentru a reduce costurile şi creşte productivitatea organizaţiilor.” Potrivit reprezentanţilor, DRUID oferă un mod intuitiv şi natural de interacţiune între oameni şi sisteme software, indiferent de canalul de comunicare folosit, şi o reţea globală de parteneri ce asigură un timp scurt de implementare şi recuperare a investiţiei... Start-up-ul românesc de tehnologie DRUID, specializat în tehnologie pentru automatizare şi aplicaţii conversaţionale şi lansat de Liviu Drăgan, a încheiat un parteneriat cu Tangent Solutions, companie de software şi tehnologii de ultimă generaţie, în urma căruia Tangent Solutions va putea oferi servicii noi de automatizare portofoliului de clienţi, prin construirea şi implementarea asistenţilor virtuali inteligenţi şi a aplicaţiilor de automatizare conversaţională, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii celor două companii..

Start-up-ul românesc de tehnologie DRUID, specializat în tehnologie pentru automatizare şi aplicaţii conversaţionale şi lansat de Liviu Drăgan, a încheiat un parteneriat cu Tangent Solutions, companie de software şi tehnologii de ultimă generaţie, în urma căruia Tangent Solutions va putea oferi servicii noi de automatizare portofoliului de clienţi, prin construirea şi implementarea asistenţilor virtuali inteligenţi şi a aplicaţiilor de automatizare conversaţională, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii celor două companii.

„Parteneriatul cu Tangent Solutions ilustrează creşterea accelerată a ecosistemului global de parteneri al companiei noastre. Suntem într-o poziţie unică pentru a face cunoscute tehnologiile conversaţionale în întreaga lume, oferind în acelaşi timp valoare adăugată pentru parteneri”, a spus Simona Hurjui, Alliances and Channels Partner Enablement Lead, DRUID.

De asemenea, parteneriatul dintre cele două companii include şi certificarea suplimentară a dezvoltatorilor Tangent în cadrul programului de training DRUID, creat pentru a spori competenţele utilizatorilor în dezvoltarea de aplicaţii pentru automatizare conversaţională.

„Această nouă iniţiativă va oferi companiei Tangent Solutions, care face parte din reţeaua de parteneri UiPath şi USN, posibilitatea de a furniza servicii de tip „hyper-automation”, pentru a transforma procese de afaceri, pentru a modifica modul în care interacţionează cu clienţii şi pentru a reduce costurile şi creşte productivitatea organizaţiilor.”

Potrivit reprezentanţilor, DRUID oferă un mod intuitiv şi natural de interacţiune între oameni şi sisteme software, indiferent de canalul de comunicare folosit, şi o reţea globală de parteneri ce asigură un timp scurt de implementare şi recuperare a investiţiei.

„DRUID, alături de soluţiile noastre de automatizare, creează premisele pentru o nouă paradigmă a experienţei clienţilor, indiferent de canalul folosit, prin comunicare text sau voce. Platforma DRUID, prin multitudinea de funcţionalităţi, oferă o experienţă superioară utilizatorilor, îmbunătăţind calitatea şi modul în care interacţionează clienţii noştri”, a spus Glen Ansell, Intelligent Automation Practice Lead la Tangent Solutions.

Tehnologia DRUID permite dezvoltarea rapidă de asistenţi virtuali inteligenţi care oferă răspunsuri în 48 de limbi cu ajutorul unui motor proprietar de procesare a limbajului natural (NLP).

„Prin integrarea cu UiPath ce permite comunicarea asincronă, DRUID aduce capacităţi de conversaţie inovative roboţilor RPA, fapt ce simplifică automatizarea şi urmărirea proceselor de afaceri prin comenzi date de către utilizatori prin mesaje text sau voce, pe canale de comunicare precum WhatsApp, Faceook Messenger, Microsoft Teams, Slack, WeChat, şi aplicaţii sau pagini web. DRUID este una din puţinele soluţii globale care poate fi implementată pe cele mai securizate infrastructuri cloud sau poate rula în întregime pe infrastructura clientului, fără ca terţe părţi să poată accesa datele sensibile”, au mai transmis reprezentanţii companiei.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!