12.2 C
București
vineri, mai 20, 2022

IT & E-commerce – Telekom Mobile Romania lansează noi abonamente sub umbrela „Cât vezi, atât plăteşti”: „Clienţii nu trebuie să îşi facă griji cu privire la costurile suplimentare pentru beneficiile oferite de abonamente: minute, SMS sau date naţionale” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Ne bucurăm să vedem că 8 din 10 clienţi care interacţionează cu Telekom Mobile recomandă serviciile noastre”, a spus Andreea Cramer, Chief Commercial Officer în cadrul Telekom Romania Mobile Communications S.A. Noua ofertă este comunicată sub umbrela <Cât vezi...

De asemenea, operatorul de telefonie mobilă îşi păstrează abordarea lansată anul trecut: aceleaşi abonamente şi pentru clienţii rezidenţiali (B2C) şi pentru cei de business (B2B), prin care are în vedere în principal clienţii din segmentul de small business (SOHO)...

Andreea Cramer, Chief Commercial Officer în cadrul Telekom Romania Mobile Communications S.A

Operatorul de telefonie mobilă Telekom Romania Mobile, parte a grupului german Deutsche Telekom, anunţă lansarea unor abonamente noi prin care clienţii vor beneficia de planuri tarifare cu preţuri clare, fără configuraţii complicate, menţinând minutele, mesajele şi internetul nelimitate pe teritoriul României şi adăugând noi beneficii, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Astfel, clienţii Telekom Mobile nu trebuie să îşi facă griji cu privire la costurile suplimentare pentru beneficiile oferite de abonamente: minute, SMS sau date naţionale.

„Suntem în permanenţă conectaţi la nevoile şi aşteptările clienţilor, pentru a afla ce îşi doresc, pentru a le oferi o experienţă mai bună, corectă şi simplificată. Noul portofoliu pe care îl lansăm azi urmează promisiunea brandului nostru, de a oferi Mobil aşa cum vrei – simplu şi corect. Ne bucurăm să vedem că 8 din 10 clienţi care interacţionează cu Telekom Mobile recomandă serviciile noastre”, a spus Andreea Cramer, Chief Commercial Officer în cadrul Telekom Romania Mobile Communications S.A.

Noua ofertă este comunicată sub umbrela <Cât vezi, atât plăteşti>”, au transmis reprezentanţii Telekom Romania Mobile. Astfel, noile abonamente, împreună cu Bonusul Net Nelimitat, au conectivitate nelimitată voce şi internet pe teritoriul României şi sunt destinate atât clienţilor existenţi la prelungirea contractului, cât şi clienţilor noi.

De asemenea, operatorul de telefonie mobilă îşi păstrează abordarea lansată anul trecut: aceleaşi abonamente şi pentru clienţii rezidenţiali (B2C) şi pentru cei de business (B2B), prin care are în vedere în principal clienţii din segmentul de small business (SOHO). În acelaşi timp, toţi clienţii business care doresc o experienţă personalizată, vor beneficia de tot sprijinul consultanţilor Telekom Mobile dedicaţi.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!