5.8 C
București
marți, ianuarie 18, 2022

IT & E-commerce – Ţintim o finanţare de 200.000 de euro pe SeedBlink – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Aşadar, următorii paşi pentru noi sunt creşterea, aşa că ne deschidem birourile în Dubai şi, de asemenea, ne extindem atât în ceea ce priveşte candidaţii, cât şi hotelurile din Europa de Est.” România va juca rolul de hub pentru operaţiunile din regiune, în condiţiile în care între România şi Grecia este o “dragoste uriaşă” dar şi o compatibilitate între cultura dintre cele două ţări, a spus Katerina Santikou.

♦ Start-up-ul a înregistrat un flux puternic de candidaţi din România şi alte ţări din regiune astfel că va intra pe pieţele din aceste ţări ♦ România este un hub perfect pentru operaţiunile din regiune.

Workathlon, un start-up fondat în Grecia, care a dezvoltat o platformă de recrutare bazată pe inteligenţa artificială (AI) pentru industria ospitalităţii, are în plan să obţină o finanţare de 200.000 de euro prin intermediul unei campanii lansate pe platforma SeedBlink, ca parte a strategiei de expansiune pe noi pieţe.

„Va fi o campanie de finanţare de 200.000 de euro pe SeedBlink. Am văzut deja mult interes de la oameni care au auzit că ne vom lista pe SeedBlink şi suntem foarte încântaţi să vedem acest lucru. Avem o mulţime de informaţii pregătite, pe care noi estimăm că investitorii vor fi încântaţi să le vadă”, a declarat în cadrul emisiunii ZF IT Generation Katerina Santikou, CEO & cofondator, Workathlon. Compania este deja un solidă cu clienţi pe mai multe pieţe, a punctat Santikou.

„Workathlon este un software de recrutare pentru industria ospitalităţii. Practic, conectăm hoteluri, restaurante, vase de croazieră, iahturi, vile cu candidaţi care îşi caută de lucru. Am acoperit un gol pe piaţă identificând angajaţi şi, de asemenea, formându-i în conformitate cu cerinţele de pe piaţă. Lucrăm cu peste 55.000 de candidaţi şi suntem prezenţi în Grecia, Cipru şi Emiratele Arabe Unite. Lucrăm cu peste 350 de hoteluri şi căutăm să ne extindem şi în Europa de Est”.

Start-up-ul a decis să se extindă în România şi în regiune după ce atât angajatorii cât şi candidaţii au accesat platforma, a povestit Santikou. “Aşa că vom fi în campania SeedBlink din 15 decembrie şi suntem foarte, foarte încântaţi. Suntem un marketplace iar marketplace-urile cresc este prin analizarea pieţelor care le sunt complementare. Noi am observat un aflux uriaş de candidaţi din Europa de Est în ultimul an şi acesta a fost un indiciu excelent pentru a vedea că este o regiune care are nevoie de noi inclusiv în ceea ce priveşte angajatorii. Am fost contactaţi de angajatori – hoteluri care se luptă cu adevărat să găsească talente în ţările locale. Aşadar, următorii paşi pentru noi sunt creşterea, aşa că ne deschidem birourile în Dubai şi, de asemenea, ne extindem atât în ceea ce priveşte candidaţii, cât şi hotelurile din Europa de Est.”

România va juca rolul de hub pentru operaţiunile din regiune, în condiţiile în care între România şi Grecia este o “dragoste uriaşă” dar şi o compatibilitate între cultura dintre cele două ţări, a spus Katerina Santikou. “Credem că România este un hub grozav al operaţiunilor noastre şi al creşterii noastre în regiune”.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!