-3.2 C
București
joi, februarie 9, 2023

IT & E-commerce – TOP TECH, integrator de soluţii de business cu afaceri de peste 54,8 mil. lei în 2021 şi o echipă de peste 90 de specialişti IT, ţinteşte extinderea la nivel naţional – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

lei la finalul anului 2021, are în plan extinderea la nivel naţional şi are ca obiectiv să devină în următorii doi ani unul dintre primii cinci integratori de servicii din România, ca nivel de dezvoltare, parteneriate, competenţe şi acoperire clienţi, arată un comunicat transmis de reprezentanţii firmei.

TOP TECH, fondată în 1992, a fost integrată anul trecut în cadrul Bittnet (BNET), grupul de companii IT listat pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti care a anunţat, în prima parte a anului 2022, preluarea integrală a companiei.

În cadrul TOP TECH lucrează în prezent o echipă de peste 90 de specialişti, iar portofoliul companiei numără peste 1.500 de clienţi din toate segmentele economiei - companii din domeniul producţiei, retail-ului şi serviciilor, domeniul financiar-bancar, companii de telecomunicaţii, companii din domeniul energetic, instituţii guvernamentale şi din administraţia publică, instituţii de învăţământ, de educaţie şi cultură, au adăugat reprezentanţii companiei.

Compania locală cu capital românesc TOP TECH, integrator de soluţii de business cu afaceri de peste 54,8 mil. lei la finalul anului 2021, are în plan extinderea la nivel naţional şi are ca obiectiv să devină în următorii doi ani unul dintre primii cinci integratori de servicii din România, ca nivel de dezvoltare, parteneriate, competenţe şi acoperire clienţi, arată un comunicat transmis de reprezentanţii firmei.

„Suntem într-un moment deosebit ca echipă, firmă şi rezultate. Am atins vârsta de 30 ani şi suntem în continuare o prezenţă activă pe piaţa de IT&C din România. (…)”, a spus Dragoş Groza, CEO al TOP TECH.

TOP TECH, fondată în 1992, a fost integrată anul trecut în cadrul Bittnet (BNET), grupul de companii IT listat pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti care a anunţat, în prima parte a anului 2022, preluarea integrală a companiei.

„(…) Odată cu intrarea în grupul BITTNET, privim înainte cu încredere şi dorinţă arzătoare de creştere şi dezvoltare, ţintim să ne completăm în permanenţă portofoliul de produse, soluţii şi servicii pe care le putem oferi, respectiv să ne lărgim aria de acţiune în viitorul apropiat, astfel încât să putem adresa toate aceste lucruri pe care le facem bine la nivel naţional, ne propunem să devenim <probabil cel mai bun> integrator de soluţii şi servicii din domeniul IT&C, din România (…)”, a mai spus Dragoş Groza.

În cadrul TOP TECH lucrează în prezent o echipă de peste 90 de specialişti, iar portofoliul companiei numără peste 1.500 de clienţi din toate segmentele economiei – companii din domeniul producţiei, retail-ului şi serviciilor, domeniul financiar-bancar, companii de telecomunicaţii, companii din domeniul energetic, instituţii guvernamentale şi din administraţia publică, instituţii de învăţământ, de educaţie şi cultură, au adăugat reprezentanţii companiei.

Pe parcursul anului 2021, compania a înregistrat o scădere de aproape 2% în ceea ce priveşte cifra de afaceri, însă, în perioada ianuarie – octombrie 2022, cifra de afaceri a TOP TECH a crescut cu 15% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

„TOP TECH a înregistrat constant creşteri semnificative ale cifrei de afaceri, iar în ultimii cinci ani această creştere s-a ridicat la nu mai puţin de 21.5 milioane, pornind de la 35,4 milioane de lei în 2018, şi ajungând la 56,9 milioane de lei în primele trei trimestre ale anului curent. (…) Cele mai mari creşteri s-au înregistrat ca urmare a proiectelor pentru digitalizarea companiilor aflate în portofoliu.”

 

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!