4.1 C
București
miercuri, noiembrie 30, 2022

IT & E-commerce – Toți cei care au iPhone sau Android trebuie să știe! Cum scăpați de apelurile spam în doar trei pași simpli – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Fie că este vorba de iPhone sau Android, probabil că ați experimentat cel puțin o dată un apel spam enervant. Deși apelurile automate par să provină de la numere de telefon autentice, acestea lasă mesaje agasante, fie de la diverse bănci, fie de la agenții care vă anunță că ați câștigat ceva. Aceste trei lucruri

Fie că este vorba de iPhone sau Android, probabil că ați experimentat cel puțin o dată un apel spam enervant. Deși apelurile automate par să provină de la numere de telefon autentice, acestea lasă mesaje agasante, fie de la diverse bănci, fie de la agenții care vă anunță că ați câștigat ceva.

Aceste trei lucruri ar putea face minuni pentru a reduce cu mult numărul apelurilor nedorite

Deși nicio soluție de blocare a apelurilor nu este 100% sigură, aceste trei lucruri ar putea face minuni pentru a reduce cu mult numărul apelurilor nedorite de tip spam, scrie Fastcompany.

Nu veți avea nevoie decât de câteva minute pentru a configura totul. Este vorba de descărcarea unei aplicații, înscrierea pe o listă și, în final, de blocarea numerelor individuale.

Încercați mai întâi aceste aplicații gratuite

Fiecare dintre cei trei mari furnizori de servicii wireless oferă versiuni gratuite ale tehnologiei de blocare a spam-ului. Cea de la AT&T se numește ActiveArmor, T-Mobile are aplicația ScamShield, iar Verizon are Call Filter.

Aceste tipuri de aplicații se bazează pe liste din ce în ce mai mari de apelanți spam cunoscuți. Practic, atunci când este descoperită o nouă escrocherie, apelurile telefonice aferente care pot să vă agreseze vor fi blocate automat.

Încercați așadar mai întâi aceste aplicații gratuite, deoarece sunt cea mai bună soluție pentru a bloca cel mai mare volum de apeluri false.

Există, de asemenea, mai multe aplicații terțe de blocare a spam-ului de la NoMoRobo și Robokiller. Pentru ele va trebui să plătiți!

Înregistrați-vă pe o listă

Această tactică funcționează destul de bine pentru a vă proteja de anumite apeluri de marketing nedorite. Vizitați Registrul ”Do not Call” al FTC pentru a adăuga numărul vostru pe listă. Nu trebuie să-l adăugați decât o singură dată. Dacă primiți un apel nedorit și după ce v-ați înscris pe listă, puteți raporta numărul direct la FTC pentru a încerca să îl blocați.

Blocați numerele direct din telefon

Dacă nimic nu funcționează și sunteți agresați continuu de un anumit număr sau dacă vreți doar să blocați o persoană, indiferent de motiv, o puteți face blocând numerele manual direct de pe iPhone sau Android.

Pentru iOS, deschideți aplicația pentru telefon și lângă numărul pe care doriți să-l blocați atingeți pictograma „i” și alegeți apoi „Blocați acest apelant” pentru a evita apelurile de la acest număr.

De asemenea, puteți face acest lucru direct din aplicația ”Contacte”. Deschideți contactul, derulați în jos și atingeți „Blocați acest apelant” în partea de jos.

Pentru Android, presupunând că utilizați aplicația Google, țineți apăsat pe apelantul în cauză și alegeți elementul „Blocați/raportați spam”.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!