5.4 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

IT & E-commerce – Trei moduri prin care băncile pot beneficia de camere IP cu Inteligență Artificială – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Autor: Georgi Lazarov, Manager Regional Vânzări March Networks, Europa de Sud-Est Băncile își iau măsuri de precauție pentru a asigura siguranța clienților în timpul pandemiei... Montarea de semne de distanțare fizică, igienizarea bancomatelor, instalarea despărțitoarelor din plexiglas la ghișee și solicitarea vizitelor programate, toate acestea atenuează riscurile pentru clienți..

Autor: Georgi Lazarov, Manager Regional Vânzări March Networks, Europa de Sud-Est

Băncile își iau măsuri de precauție pentru a asigura siguranța clienților în timpul pandemiei. Montarea de semne de distanțare fizică, igienizarea bancomatelor, instalarea despărțitoarelor din plexiglas la ghișee și solicitarea vizitelor programate, toate acestea atenuează riscurile pentru clienți. Supravegherea video poate juca de asemenea un rol important.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!