0.2 C
București
joi, martie 30, 2023

IT & E-commerce – Update: Orange îşi anunţă clienţii că trece la luna de 21 de zile pentru extraopţiunile în roaming, urmând Vodafone, care a făcut deja acest pas. Telekom Mobile mai oferă net în roaming valabil 28 de zile doar până în 15 februarie – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Orange, liderul pieţei locale de telecom, a început să-şi notifice clienţii cu cartele preplătite că va reduce perioada în care unele extraopţiuni sunt valabile de la 30 de zile la 21 de zile, un exemplu fiind extraopţiunea cu un cost de 12 euro. “Din 09.02.2023, opţiunea de 12 euro credit cu roaming SEE va fi

Orange, liderul pieţei locale de telecom, a început să-şi notifice clienţii cu cartele preplătite că va reduce perioada în care unele extraopţiuni sunt valabile de la 30 de zile la 21 de zile, un exemplu fiind extraopţiunea cu un cost de 12 euro.

“Din 09.02.2023, opţiunea de 12 euro credit cu roaming SEE va fi valabilă 21 de zile”, conform unei notificări transmise de Orange către clienţii cu cartele preplătite. Compania menţionează în mesaj că perioada de valabilitate poate rămâne de 30 de zile, cu condiţia ca utilizatorii să activeze din cont reactivarea lunară automată a extraopţiunii cu costul menţionat.

Compania are peste 10 milioane de clienţi pentru servicii de telefonie mobilă, dintre care aproximativ 4-5 milioane au contracte de abonament. Operatorul nu publică date privind numărul exact de abonamente şi de cartele preplătite.

La finele lunii iunie 2022 Orange avea o cotă de piaţă de aproape 40% din numărul total de cartele SIM active, care era de 23 de milioane, conform datelor Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii.

Vodafone a făcut deja acest pas

Mişcarea făcută de Orange o urmează pe cea deja făcută de Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, prin care extraopţiunile cu roaming inclus nu mai sunt valabile 30 de zile ci 21 de zile, au semnalat cititorii ZF.

Într-adevăr, pagina operatorului indică faptul că extraopţiunile cu roaming inclus în spaţiul european – cu un tarif de 15 euro pe lună – au deja o valabilitate de 21 de zile, faţă de 28 de zile cât au în mod obişnuit extraopţiunile din ofertă.

Telekom mai oferă net în roaming valabil 28 de zile, dar numai până în 15 februarie

Pe de altă parte, Telekom Mobile, numărul patru pe piaţa de telefonie mobilă, are în ofertă o extraopţiune valabilă în roaming în spaţiul european, cu un cost de 12 euro pe lună, care este valabilă 28 de zile, dar compania avertizează că aceasta se poate activa doar până la data de 15 februarie 2023.

Digi nu are în ofertă extraopţiuni pentru roaming cu minute şi net inclus ci are un alt sistem de tarifare.

 

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!