4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

IT & E-commerce – Urmează conferinţa ZF IT Generation – Cele mai valoroase start-up-uri tech din România – joi, 14 iulie. Invitat special este Mike Butcher, editor at large la TechCrunch – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Invitatul special din cadrul conferinţei „ZF Cele mai valoroase start-up-uri tech din România” este Mike Butcher, editor at Large la TechCrunch, publicaţia online americană care se concentrează din 2005 pe start-up-uri de tehnologie De asemenea, în cadrul conferinţei, ZF va prezenta „Anuarul start-up-urilor IT din România”, un nou proiect de referinţă pentru ecosistemul tech, şi

Invitatul special din cadrul conferinţei „ZF Cele mai valoroase start-up-uri tech din România” este Mike Butcher, editor at Large la TechCrunch, publicaţia online americană care se concentrează din 2005 pe start-up-uri de tehnologie

De asemenea, în cadrul conferinţei, ZF va prezenta „Anuarul start-up-urilor IT din România”, un nou proiect de referinţă pentru ecosistemul tech, şi va premia cele mai promiţătoare start-up-uri tech din România.

Ziarul Financiar organizează conferinţa „ZF Cele mai valoroase start-up-uri tech din România”, joi, 14 iulie, de la ora 16, după aproape trei ani de la lansarea emisiunii ZF IT Generation, dedicată ecosistemului de start-up-uri de tehnologie din România şi descoperirii viitoarei generaţii de milionari din IT de pe piaţa locală.

Invitatul special din cadrul conferinţei „ZF Cele mai valoroase start-up-uri tech din România” este Mike Butcher, editor at Large la TechCrunch, publicaţia online americană care se concentrează din 2005 pe start-up-uri de tehnologie.

În cadrul conferinţei vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai ecosistemului financiar – bancar, precum Sergiu Manea, preşedinte executiv în cadrul BCR, şi Ana Maria Creţu, cofondatoare a accele­ratorului InnovX – BCR.

La eveniment vor participa şi reprezentanţi ai platformelor şi fondurilor de investiţii precum SeedBlink sau Techcelerator.

De asemenea, în cadrul conferinţei, ZF va prezenta „Anuarul start-up-urilor IT din România”, un nou proiect de referinţă pentru ecosistemul tech, şi va premia cele mai promiţătoare start-up-uri tech din România.

În cei doi ani de la lansarea emisiunii ZF IT Generation sute de antreprenori în tehnologie, mentori, manageri de fonduri de investiţii şi alţi membri cheie ai comunităţii şi-au spus povestea şi au vorbit despre obiectivele şi planurile lor de viitor.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!