3.4 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

IT & E-commerce – ZF Live. Ştefan Baciu, country manager România şi Republica Moldova, SAS. „Avem multe proiecte în zona de colectare de taxe, însă nu în România, ci în multe ţări din Europa. Vom vedea dacă există interes şi în România pentru astfel de proiecte. Avem un proiect la Banca Naţională a Moldovei, în zona de Anti-money laundering (AML) şi know your customer“ – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... „Putem face aceste proiecte inclusiv cu jucătorii din România, însă nu ştim în ce măsură şi piaţa ar fi dispusă la astfel de colaborări.” Compania americană SAS Institute.

„Putem face aceste proiecte inclusiv cu jucătorii din România, însă nu ştim în ce măsură şi piaţa ar fi dispusă la astfel de colaborări.”

Compania americană SAS Institute, furnizor de software de analiză avansată a datelor, prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani, are în derulare mai multe proiecte în zona de colectare de taxe şi impozite în ţări precum Polonia, Irlanda, Ungaria, Estonia, Danemarca sau Marea Britanie, iar reprezentanţii sucursalei SAS România se aşteaptă ca şi jucătorii activi pe piaţa locală să caute soluţii dedicate şi să înceapă să deruleze astfel de proiecte.

„Avem multe proiecte în zona aceasta de colectare de taxe şi impozite, însă nu în România, ci în multe ţări din Europa care utilizează SAS pentru agenţiile de taxe şi impozite, monitorizând activitatea companiilor, activitatea contribuabililor. Avem o experienţă vastă în domeniul acesta, cu scheme de fraudare care sunt deja cunoscute şi care sunt înglobate ca şi intellectual property în aceste soluţii de detecţie şi prevenţie. Deci există capabilităţi avansate în zona aceasta, foarte multe ţări din Uniunea Europeană le folosesc. Dar vom vedea dacă e posibil şi există interes şi în România”, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Ştefan Baciu, country manager România şi Republica Moldova, SAS.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!