27.9 C
București
joi, septembrie 28, 2023

IT & E-commerce – ZF R&D Tech Center Timişoara, o companie care dezvoltă soluţii e-mobility, şi-a mutat echipa de 270 de ingineri în clădirea UBC 3 din Timişoara, deţinută de grupul Iulius – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

ZF R&D Tech Center România, o companie care dezvoltă soluţii e-mobility, şi-a mutat sediul principal în clădirea UBC 3 din Iulius Town, Timişoara.

Noile spaţii de birouri din UBC 3 ale ZF R&D Tech Center Timişoara au o suprafaţă de 2.800 de metri pătraţi.

„Cum planul de dezvoltare este ambiţios, sperăm să ne creştem prezenţa şi să ajungem, în UBC 3, la 400 de angajaţi în următorii doi ani, atât prin dezvoltarea competenţelor existente, cât şi prin crearea de noi competenţe la nivel local, dar cu impact regional şi, de ce nu, global”, a spus dr.

ZF R&D Tech Center România, o companie care dezvoltă soluţii e-mobility, şi-a mutat sediul principal în clădirea UBC 3 din Iulius Town, Timişoara. Astfel, acolo lucrează în prezent 270 de ingineri. În total, compania are peste 400 de angajaţi în Timişoara. Specialiştii din hub-ul de inginerie din vestul României au competenţe în dezvoltarea de sisteme de direcţie şi frânare, precum şi de soluţii de mobilitate electrică şi software.

Noile spaţii de birouri din UBC 3 ale ZF R&D Tech Center Timişoara au o suprafaţă de 2.800 de metri pătraţi.

„Cum planul de dezvoltare este ambiţios, sperăm să ne creştem prezenţa şi să ajungem, în UBC 3, la 400 de angajaţi în următorii doi ani, atât prin dezvoltarea competenţelor existente, cât şi prin crearea de noi competenţe la nivel local, dar cu impact regional şi, de ce nu, global”, a spus dr. Sever Scridon, managing director la ZF R&D Tech Center Timişoara.

ZF este partener tehnologic oficial pentru Mahindra Racing, una dintre echipele fondatoare din campionatul ABB FIA Formula E, dedicată exclusiv maşinilor electrice. Monopostul Mahindra Racing M8Electro, dezvoltat cu tehnologie ZF, a concurat în sezoanele 5 – 8 ale competiţiilor şi a folosit întregul sistem de propulsie furnizat de compania de automotive inclusiv motorul electric, transmisia şi electronica de putere pe bază de Carbură de Siliciu.

ZF R&D Tech Center Timişoara s-a desprins din divizia de automotive a furnizorului român de servicii de inginerie BeeSpeed şi, din ianuarie 2019, este parte din ZF, companie globală de tehnologie ce furnizează sisteme pentru autoturisme, vehicule comerciale şi tehnologie industrială care fac posibilă generaţia următoare a mobilităţii.

United Business Center Timişoara este parte din cel mai amplu proiect de regenerare urbană din România, Iulius Town. Cu patru clădiri de birouri premium, a căror suprafaţă totală este de 80.000 mp închiriabili, UBC Timişoara reuneşte peste 40 de companii multinaţionale şi mai mult de 9.000 de angajaţi. Clădirea de birouri are o suprafaţă închiriabilă de 19.000 mp, desfăşuraţi pe 16 niveluri.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!