1.9 C
București
marți, ianuarie 25, 2022

IT & E-commerce – ZF Top 100 cele mai valoroase companii din România – ediţia 2021. UiPath – perla antreprenoriatului românesc, este evaluată la 23 mld. euro, plus 120% într-un an. Mesajul lui Daniel Dines, CEO al UiPath, către antreprenori: Dacă au curaj, rămân cu picioarele pe pământ şi muncesc din greu, li se vor întâmpla lucruri bune – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Daniel Dines, CEO şi cofondator al UiPath, a transmis un mesaj la Gala ZF 23 de ani: Suntem onoraţi să fim recunoscuţi încă o dată drept „cea mai valoroasă companie“ de către ZF... Întrucât tema galei este «Căutarea unui model de creştere pentru România şi CEE», aş dori să transmit un mesaj de încurajare antreprenorilor români şi să le spun - din experienţă - că dacă au curaj („dream big“... Premiul vine la sfârşitul unui an de succes pentru UiPath, când ne-am listat pe Bursa din New York în urma unuia dintre cele mai mari IPO-uri ale unei companii tehnologice în 2021... „Suntem onoraţi să fim recunoscuţi încă o dată drept «cea mai valoroasă companie» de către ZF, publicaţie care a scris despre UiPath încă din primele momente, când eram la început de drum..

Daniel Dines, CEO şi cofondator al UiPath, a transmis un mesaj la Gala ZF 23 de ani: Suntem onoraţi să fim recunoscuţi încă o dată drept „cea mai valoroasă companie“ de către ZF, publicaţie care a scris despre UiPath încă din primele momente, când eram la început de drum. Premiul vine la sfârşitul unui an de succes pentru UiPath, când ne-am listat pe Bursa din New York în urma unuia dintre cele mai mari IPO-uri ale unei companii tehnologice în 2021.

♦ Investitorii de pe Wall Street – cea mai mare Bursă la nivel mondial, acordă UiPath o capitalizare 22,9 miliarde de euro, adică atât cât au la un loc Hidroelectrica (5,7 mld. euro), Petrom (5,7 mld. euro), Pavăl Holding (4,2 mld. euro), Dante International (3,6 mld. euro) şi Banca Transilvania (3,2 mld. euro).

Probabil că mulţi ani de acum înainte UiPath se va poziţiona pe primul loc în „Anuarul ZF Cele mai valoroase 100 de companii“ în contextul în care odată cu listarea la New York compania pornită în urmă cu câţiva ani în Bucureşti a ajuns să valoreze cât următoarele cinci poziţii la un loc.

Asftel, investitorii de pe Wall Street – cea mai mare Bursă la nivel mondial, îi acordă UiPath o capi­talizare 22,9 miliarde de euro, adică atât cât au la un loc Hidroelectrica (5,7 mld. euro), Petrom (5,7 mld. euro), Pavăl Holding (4,2 mld. euro), Dante International (3,6 mld. euro) şi Banca Transilvania (3,2 mld. euro).

„Suntem onoraţi să fim recunoscuţi încă o dată drept «cea mai valoroasă companie» de către ZF, publicaţie care a scris despre UiPath încă din primele momente, când eram la început de drum. Premiul vine la sfârşitul unui an de succes pentru UiPath, când ne-am listat pe Bursa din New York în urma unuia dintre cele mai mari IPO-uri ale unei companii tehnologice în 2021. Întrucât tema galei este «Căutarea unui model de creştere pentru România şi CEE», aş dori să transmit un mesaj de încurajare antrepre­norilor români şi să le spun – din experienţă – că dacă au curaj („dream big“, cum spun  americanii), rămân cu picioarele pe pământ şi muncesc din greu, li se vor întâmpla lucruri bune“, a fost mesajul transmis de Daniel Dines, CEO şi cofondator al UiPath la Gala ZF 23 de ani.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!