FacebookTwitterLinkedIn

Bog’Art se află în proces de finalizare a proiectului rezidențial Art City, de 19.500 mp, cu o valoare de piață de peste 20 de milioane de euro. Livrarea locuințelor către proprietari va fi realizată în următoarele două luni. 

Art City este un proiect rezidențial de lux, amplasat în zona de nord a Bucureștiului și face parte din masterplanul urbanistic Petrom City de regenerare urbană. Proiectul imobiliar reunește 141 de apartamente, 500 mp de spații comerciale și 180 de locuri de parcare

Până în prezent, 90% din locuințele care fac parte din Art City au fost deja vândute.

Proiectul a fost conceput și construit de Bog’Art după cele mai înalte standarde tehnice, înregistrând clasificarea maximă de sustenabilitate BREEAM Excellent. Specific, Art City vine cu o serie de dotări tehnice precum sisteme smart – home conectate la încălzire prin pardoseală, ceramică Porcelanosa și sanitare Laufen, tâmplărie customizată din aluminiu.

În plus, lobby-ul ansamblului va avea un spațiu de galerie proprie care va expune periodic artiști locali și internaționali de renume, iar spațiile comune, inclusiv zonele de lift, vor găzdui de asemenea lucrări de artă. 

„Punem preț pe durabilitatea construcției în timp și totodată am dorit ca spațiile de locuit să poată inspira prin arhitectură, artă și comunitatea vibrantă de peste 200 de rezidenți care urmează să se mute în Art City în curând”, a declarat Bogdan Doicescu, Director Dezvoltare Bog’Art.

Art City este primul proiect de dimensiune medie-mare din zona Petrom City, cu un potențial ridicat de dezvoltare ținând cont de investiții planificate în imediata vecinătate, dezvoltări de amploare ce pot contura un cartier de nouă generație pentru București, fiind vorba de terenuri mari situate în apropierea celor mai importante puncte de interes din nordul Capitalei. SVN Romania este consultantul imobiliar și agentul exclusiv al Art City.

Din portofoliul companiei Bog’Art fac parte unele dintre cele mai reprezentative clădiri din București, precum City Gate, Charles de Gaulle, Tower Center, Globalworth Tower și Campus, The Bridge, U-Center, Timpuri Noi Square, Expo Business Park, J8 Office Park, Băneasa Shopping City, ambasada SUA, precum și renovarea Hilton Athenee Palace și a Aeroportului Băneasa, printre multe altele.