19.7 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022

Producție industrială – Cea mai bogată persoană din industria criptomonedelor a pierdut aproape 50 mld. dolari în ultimele săptămâni – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Pentru bogații ale căror averi nete sunt legate de prețurile simbolice și de acțiunile tranzacționate public ale companiilor cripto, au fost câteva săptămâni dificile.

Unsprezece dintre cei mai bogați indivizi ai industriei au pierdut, colectiv, aproape 60 de miliarde de dolari, deoarece scăderea criptomonedelor a șters aproape 400 de miliarde de dolari din valoarea pieței.

Sursă: Forbes.com CEO-ul Binance, Changpeng Zhao (CZ), a fost cea mai bogată persoană din industrie în martie, cu o avere uimitoare de 65 de miliarde de dolari.

mai 15, 2022, 12:02AM GMT+0200
|
8 views

Averile cresc și scad în lumea volatilă a criptomonedelor, dar în ultimele săptămâni s-au mișcat într-o singură direcție: în jos.

Valoarea totală a tuturor criptomonedelor a scăzut cu peste 26%. De asemenea, Bitcoin a scăzut cu 25% pe 11 martie, când Forbes a identificat 19 criptomiliardari. Acum, doar 16 mai sunt miliardari.

Pentru bogații ale căror averi nete sunt legate de prețurile simbolice și de acțiunile tranzacționate public ale companiilor cripto, au fost câteva săptămâni dificile. Unsprezece dintre cei mai bogați indivizi ai industriei au pierdut, colectiv, aproape 60 de miliarde de dolari, deoarece scăderea criptomonedelor a șters aproape 400 de miliarde de dolari din valoarea pieței.

Sursă: Forbes.com

CEO-ul Binance, Changpeng Zhao (CZ), a fost cea mai bogată persoană din industrie în martie, cu o avere uimitoare de 65 de miliarde de dolari. (Binance a anunțat anterior că intenționează să investească în Forbes printr-un vehicul de achiziție cu scop special).

Astăzi, Forbes estimează că are o avere de 17,4 miliarde de dolari. Miliardarul a scris miercuri pe Twitter că „trebuie să respectăm piața, cu un nivel de prudență. Aceasta urcă și coboară în cicluri. Și faptul că nu are întotdeauna sens.”

Brian Armstrong și Fred Ehrsam, fondatorii Coinbase, și-au pierdut mai mult de jumătate din avere. Armstrong, CEO-ul Coinbase, are o avere de 2,8 miliarde de dolari, în scădere de la 6,6 miliarde de dolari (la 11 martie). Ehrsam, care a părăsit compania în 2017, a ieșit de pe lista miliardarilor; Forbes îi estimează averea netă actuală la 986 de milioane de dolari. Acțiunile Coinbase, care s-au închis vineri la 67,87 dolari, au scăzut cu 57% din 11 martie și cu 80% de la maximul istoric de 343 dolari din noiembrie 2021.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!