6.3 C
București
vineri, ianuarie 28, 2022

Producție industrială – Colecția de NFT-uri Adidas s-a vândut cu 22 milioane de dolari – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Compania a oferit pre-acces la 20,000 de NFT-uri exclusiv pentru clienții care dețineau jetoane speciale Adidas Originals, jetoane GMoney, NFT-uri standard Bored Ape Yacht Club, NFT-uri din colecția specială Mutant Ape Yacht Club sau NFT-uri Pixel Vault. Pre-accesul a început în jurul orei 13:30 ET (8:30, ora României), însă o problem tehnică care împiedicat tranzacțiile pentru deținătorii de NFT-uri din colecția Mutant Ape Yacht Club a determinat Adidas să întrerupă pentru scurt timp emiterea de NFT-uri din colecția Into de Metaverse...

Adidas a creat colecția de NFT-uri în colaborare cu Bored Ape Yacht Club, Punks Comic și GMoney. Fiecare NFT din colecția Into the Metaverse a fost tranzacționat la o valoare de 0.2 ETH (Etherium), adică aproximativ 765 de dolari conform cursului per unitate de vinerea trecută. Adidas a vândut 29,620 de NFT-uri, alte 380 de titluri din colecție fiind rezervate pentru evenimente viitoare.

Compania a oferit pre-acces la 20,000 de NFT-uri exclusiv pentru clienții care dețineau jetoane speciale Adidas Originals, jetoane GMoney, NFT-uri standard Bored Ape Yacht Club, NFT-uri din colecția specială Mutant Ape Yacht Club sau NFT-uri Pixel Vault. Colecția le oferă clienților acces la bunuri fizice și bunuri digitale. Totuși, conform declarațiilor din partea reprezentanților Adidas, produsele fizice nu for fi valabile până în anul 2022.

Pre-accesul a început în jurul orei 13:30 ET (8:30, ora României), însă o problem tehnică care împiedicat tranzacțiile pentru deținătorii de NFT-uri din colecția Mutant Ape Yacht Club a determinat Adidas să întrerupă pentru scurt timp emiterea de NFT-uri din colecția Into de Metaverse. Din cauza acestei inconveniențe, compania le-a promis tuturor celor care au pierdut bani prin achitarea taxelor pentru gaz că vor fi despăgubiți.

Emiterea de NFT-uri pentru clienții cu pre-acces a fost reluată începând cu ora 17:00 ET (12:00 ora României), iar la ora 18 ET s-au deschis vânzările pentru public.

 

Ce sunt NFT-urile? 

NFT-ul reprezintă un jeton (token) non-fungibil și este un certificat digital care reprezintă proprietatea asupra unui activ digital. Certificatele sunt unice, iar acestea sunt stocate într-un blockchain care permite ca activele digitale să fie tranzacționate.


<!–


–>

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!