FacebookTwitterLinkedIn

Proprietarul și dezvoltatorul de spații industriale și logistice CTP a semnat un nou parteneriat cu Kuehne+Nagel, important furnizor de servicii logistice pe plan global, pentru dezvoltarea unui centru regional de distribuție de 50.000 mp. Acesta va deservi piețele din România, Bulgaria și Grecia, a anunțat CTP.

Grupul Kuehne+Nagel este deja chiriaș în portofoliul CTP, iar tranzacția de închiriere se referă la un spațiu din cadrul CTPark Bucharest West, care are o suprafață închiriabilă de peste 774.000 mp, până în prezent. Prin această tranzacție, Kuehne+Nagel își triplează suprafața ocupată în acest parc. 

„România are un potențial major de dezvoltare în sectorul operațional și logistic la nivel regional, iar acest parteneriat confirmă tendința și evoluția CTPark Bucharest West ca un hub regional de distribuție, alături de toate parcurile din portofoliul nostru” a declarat Ana Dumitrache, Country Head, CTP România.

Kuehne+Nagel a încheiat un parteneriat strategic pe termen lung cu Pepco, retailer de tip value cu creștere rapidă, care oferă îmbrăcăminte pentru întreaga familie și produse de uz casnic, prezent pe piața din România din 2015.

Cu începere din 2023, parteneriatul cu Pepco presupune servicii de depozitare și automatizare pentru distribuția end-to-end pentru România, Bulgaria și Grecia, cu peste 50.000 mp de spațiu de depozitare. În cadrul locației vor lucra peste 250 de angajați, iar operațiunile zilnice vor fi asistate de un dispozitiv de sortare de top.

Tranzacția de închiriere a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară JLL România.

Pe lângă spațiul de depozitare, CTPark Bucharest West oferă servicii medicale, restaurant, o cafenea, zone de relaxare și acces la Clubhaus, un spațiu sustenabil și de înaltă tehnologie, de peste 1300 mp, care funcționează ca o platformă pentru evenimente educaționale, având un amfiteatru multifuncțional, dar și săli de întâlnire și spații de relaxare, unde clienții pot organiza workshop-uri și training-uri.