18.3 C
București
vineri, mai 20, 2022

Producție industrială – Electromagnetica: Cifra de afaceri în primul trimestru 2022 este cu 41,5% mai mică decât în perioada similară din 2021 – Sinteză

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Cifra de afaceri a Electromagnetica de 54.270 mii RON în primul trimestru din 2022 este cu 41,5% mai mică decât în perioada similară din 2021, potrivit informațiilor transmise către BVB.

Activitățile licențiate, în special furnizarea de energie, s-au redus prudential pentru continuarea în condiții de siguranță și eficientă, având în vedere următorii factori externi și interni: Oficialii Electromagnetica susțin că următoarele aspecte au definitivat obținerea rezultatelor în primul trimestru al anului: Activitatea de producție s-a desfășurat în condiții de aprovizionare mai dificile decât în anii anteriori.

Cifra de afaceri a Electromagnetica de 54.270 mii RON în primul trimestru din 2022 este cu 41,5% mai mică decât în  perioada similară din 2021, potrivit informațiilor transmise către BVB.

Vânzările activităților nelicențiate în primul trimestru 2022 au înregistrat o creștere de 12,7% comparativ cu aceeași perioada din 2021. Activitățile licențiate, în special furnizarea de energie, s-au redus prudential pentru continuarea în condiții de siguranță și eficientă, având în vedere următorii factori externi și interni:

  • Conjunctură internațională de creștere a prețurilor certificatelor de emisii CO2, creșterile de prețuri la gaze,energie electrică și petrol;
  • Criză energetică actuală generată de creșterea consumului postpandemie și conflictul din Ucraina;
  • Reducerea producției de energie electrică și gaze care să asigure cererea din România, concomitent cu majorarea importurilor de energie electrică și gaze;
  • Creșterea costurilor de finanțare.

Oficialii Electromagnetica susțin că următoarele aspecte au definitivat obținerea rezultatelor în primul trimestru al anului:

 Activitatea de producție s-a desfășurat în condiții de aprovizionare mai dificile decât în anii anteriori. Printre consecințele pandemiei COVID-19 și a războiului din Ucraina sunt prețurile ridicate ale materiilor prime și materialelor care au alimentat creșterea inflației și termenele de livrare prelungite, în multe cazuri până la 6 luni.

 Pentru activitatea licențiată scăderea cheltuielilor a însemnat o reducere a costurilor specifice activității, o eficientizare a acesteia cu toate că vânzările au scăzut.

 Activitățile de amenajare și îmbunătățire a imobilelor din Calea Rahovei 266-268 efectuate în vederea unei mai bune gestionări și pentru menținerea competitivității pe piață spațiilor de închiriat;

 Continuarea programelor de dezvoltare a echipamentelor de încărcare a mașinilor electrice începute în anii anteriori.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!