FacebookTwitterLinkedIn

CTPark Bucharest West a început colaborarea cu retailerul de modă polonez LPP, care a închiriat o suprafață de depozitare de 65.000 mp în CTPark Bucharest West, cel mai mare parc logistic din Europa Centrală și de Est. 

LPP, care deține cinci mărci recunoscute, precum Reserved, House, Mohito, Cropp și Sinsay, își instalează astfel centrul regional de distribuție în vestul Bucureștiului, de unde vor fi expediate produse în România, dar și în țări precum Bulgaria, Ungaria, Croația, Macedonia de Nord, Serbia și Grecia.

“Depozitul LPP, BUW24, este un record în sine prin dimensiuni, cu o suprafață închiriabilă peste 160.000 mp, fiind cea mai mare clădire monobloc din țară (adică fără pereți despărțitori)”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head CTP România.

BUW24 va avea o suprafață închiriabilă de peste 160.000 de metri pătrați și este planificat să fie livrat în 2023/2024. Cu acest nou reper, CTPark Bucharest West se apropie de pragul de 1.000.0000 mp, fiind cel mai mare parc industrial din România. 

Prin proiectul multifuncțional Clubahus, CTPark Bucharest West oferă toate facilitățile dorite pentru rezidenți, precum restaurant cu terasă, zonă de barbeque, minimarket, cafenea, punct medical, amfiteatru pentru evenimente, săli de ședințe și o mulțime de spații verzi pentru ca angajații să se relaxeze în timpul liber. În parc urmează să fie dezvoltate și un supermarket și un teren de sport pentru rezidenți, iar pista de biciclete va fi extinsă.

“Piața românească a rămas de câțiva ani una dintre cele mai importante în ceea ce privește dezvoltarea afacerilor LPP. În doar 2,5 ani, numărul magazinelor marca LPP din această țară s-a dublat – de la 59 la finalul anului 2019 la 118 la finalul primului semestru din 2022. Ținând cont de acest lucru, decizia de a închiria un nou depozit în România pentru a deservi rețeaua de vânzări LPP a fost o direcție naturală pentru noi. Aceasta va fi a doua noastră facilitate de depozitare din țară, așa că suntem încrezători că atât cunoștințele noastre despre piață, cât și condițiile locale ne vor permite să ne creștem în continuare potențialul ca operator logistic în regiune”, subliniază Sebastian Sołtys, vicepreședinte al LPP Logistics.

LPP administrează o rețea de peste 1.800 de magazine în 38 de țări, iar CTP deține peste 9,9 milioane de mp de spații industriale și logistice în 10 țări. 

Situat pe autostrada A1, la km 23, CTPark Bucharest West este cel mai mare parc industrial din Europa și are o suprafață închiriabilă de aproximativ 770.000 mp până în prezent.