11.1 C
București
miercuri, martie 22, 2023

Producție industrială – Roca Industry: BICO Industries a semnat achiziţionarea a 55% din capitalul social al Europlas Lux SRL Republica Moldova – Sinteză

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

BICO Industries SA, în care Roca Industry deține 70% din capitalul social, a semnat două contracte de vânzare cumpărare pentru dobândirea de către societate a unei dețineri de 55% din capitalul social al Europlas Lux S.R.L...

Cele două contracte de vânzare-cumpărare au fost semnate cu doi dintre actionarii Europlas, pentru achiziția a 50%, respectiv a 5%, din capitalul social al acesteia, potrivit ROCA INDUSTRY HOLDINGROCK1 SA.

Achiziția pachetului de 50% a fost finalizată la momentul semnării contractului, iar finalizarea achiziției pachetului de 5% din capitalul social va avea loc în termen de șase luni de la semnarea contractului, fiind condiționată de îndeplinirea condițiilor suspensive menționate în contractul de vânzare-cumpărare aferent...

BICO Industries SA, în care Roca Industry deține 70% din capitalul social, a semnat două contracte de vânzare cumpărare pentru dobândirea de către societate a unei dețineri de 55% din capitalul social al Europlas Lux S.R.L., societate care acționează conform legilor din Republica Moldova. Cele două contracte de vânzare-cumpărare au fost semnate cu doi dintre actionarii Europlas, pentru achiziția a 50%, respectiv a 5%, din capitalul social al acesteia, potrivit ROCA INDUSTRY HOLDINGROCK1 SA.

Valoarea tranzacției este în cuantum de 325.000 EUR. Achiziția pachetului de 50% a fost finalizată la momentul semnării contractului, iar finalizarea achiziției pachetului de 5% din capitalul social va avea loc în termen de șase luni de la semnarea contractului, fiind condiționată de îndeplinirea condițiilor suspensive menționate în contractul de vânzare-cumpărare aferent.

Europlas este specializată în producția de plasa de armare, producând în prezent 7 milioane metri pătrați de plasa de armare pe an, adăugând 10% la producția de plasa din fibră de sticlă pentru sisteme ETICS a Bico și Terra. Până la finele anului 2023 capacitatea este estimată să crească la 16,5 milioane metri pătrați pe an. Cifra de afaceri a anului 2021 a fost de 2 milioane EUR, conducerea Bico propunându-și majorarea acesteia la 4,5 milioane EUR pentru anul 2023, prin dublarea capacității de producție.

Europlas Lux este a treia companie avută în vedere de către Bico pe parcursul anului 2022, după achiziția în integralitate a Terra Impex S.R.L., cu sediul în Zona Economică Liberă Vulcanesti, Republica Moldova, în primul trimestru al anului, și derularea de negocieri avansate, începând cu luna august, cu SmartTech A.G. (Elveția), pentru achiziția a 77,5% din capitalul social al Iranga Technologijos, UAB („Iranga”), Lituania.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!