FacebookTwitterLinkedIn

Parte a grupului european Rohlik, supermarketul online Sezamo își lansează serviciile de e-groceries pentru publicul larg, în București și o parte din județul Ilfov.

Oficialii companiei susțin că această lansare a costat grupul șase milioane de euro. Potrivit acestora, în prezent, supermarketul online poate oferi o selecție de peste 10.000 de produse proaspete direct de la fermieri autohtoni, alimente de la artizani locali, dar și cele mai populare branduri de tip supermarket. Comanda este livrată în 3 ore sau la ora programată.

De asemenea, compania se angajează să ofere „Banii înapoi” pentru eventualitatea în care clientul nu este mulțumit de un produs, fără întrebări suplimentare.

„ (…) De astăzi le vom putea demonstra clienților că atenția noastră este îndreptată în totalitate către ei și că ne dorim să le ușurăm în mod real viața prin toate beneficiile pe care Sezamo le are de oferit”, a subliniat Tomáš Chadzivasilis, CEO Sezamo România.

Sezamo oferă produse de la producători locali recunoscuți precum fructe și legume eco de la Nasul Roșu, panificație de la Pain Plaisir, mezeluri de la Moș Iosif, carne de la VacaMuuu și lactate de la Origini. Există și un larg sortiment de produse BIO și ecologice, printre care și brandul recunoscut la nivel european Alnatura.  

Toate produsele comandate sunt livrate către clienți din depozitul de 12.000 m2 situat în nordul Bucureștiului, ce include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată.

Sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik, unul dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik s-a lansat în România în 2022, sub brandul Sezamo. Anul trecut, cifra de afaceri a grupului a depășit 500 de milioane de euro.