28.2 C
București
miercuri, iulie 6, 2022

Producție industrială – The One deschide un birou premium de co-working în urma unei investiții de peste 4 milioane de euro – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Un nou spațiu de birouri flexibile s-a deschis la București, în clădirea One Tower din zona Floreasca-Barbu Văcărescu, în urma unei investiții de peste 4 milioane de euro.

“Avem în total 350 de unități de lucru, dar în acest moment clienții preferă spații mai puțin înghesuite, așa că sunt 180 de persoane care lucrează aici în prezent”, adaugă Sheila Ionescu.

Investitorii au planuri privind deschiderea unui al doilea astfel de centru de birouri flexibile, în One Cotroceni Park, tot pe o suprafață de 3.500 mp, în toamna acestui an.

mai 25, 2022, 11:39AM GMT+0200
|
0 views

Amelia Turp
Actualitate
I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro.

Un nou spațiu de birouri flexibile s-a deschis la București, în clădirea One Tower din zona Floreasca-Barbu Văcărescu, în urma unei investiții de peste 4 milioane de euro.

The One este un concept de spații flexibile premium, care se întinde pe trei etaje din cadrul clădiri de birouri, acoperind o suprafață de 3.500 mp și care se adresează unei clientele care caută soluții de birou pe termen scurt și mediu. 

După cum explică Sheila Ionescu, managerul proiectului The One, investiția aparține unui consorțiu de investitori privați, cu experiență în real estate, dintre care se numără și Ionuț Dumitrescu.  

“Este primul centru de o astfel de factură la nivel de coworking, am încercat să răspundem unor nevoi ale pieței, aflată în punctul în care se pune tot mai mult accent pe flexibilitate și pe componenta umană”, explică Sheila Ionescu.

Pe lângă săli de conferințe cu capacitate de până la 200 de persoane, săli destinate unităților de lucru, fie premium, individuale, fie spații colective, The One pune la dispoziție și o sală de evenimente, care este deja rezervată pe întreaga perioadă a verii. 

În plus, spațiul beneficiază de un simulator de golf, “cea mai apreciată facilitate a noastră”, în care s-au investit în jur de 60.000 de euro, plus zonă de lounge, restaurant, servicii de concierge și altele. 

Contractele se pot semna pe perioade începând de la o lună în sus, iar în prezent gradul de ocupare este de 95%. Astfel, etajul 18 este ocupat de o singură companie, activă în industria auto.

“Avem în total 350 de unități de lucru, dar în acest moment clienții preferă spații mai puțin înghesuite, așa că sunt 180 de persoane care lucrează aici în prezent”, adaugă Sheila Ionescu.

Investitorii au planuri privind deschiderea unui al doilea astfel de centru de birouri flexibile, în One Cotroceni Park, tot pe o suprafață de 3.500 mp, în toamna acestui an. Investiția în viitorul centru de co-working va fi similară celui din One Tower, spune Sheila Ionescu. 

Prețul pentru închirierea unui spațiu pornește de la 350 euro/lună, pe unitate de lucru, și ajunge până la 5.000 de euro/lună pentru birouri executive. 

Toate previziunile indică o creștere accelerată a industriei de spații flexibile, acestea urmând să ajungă la o cotă de piață de peste 30% până în 2030; cota actuală de piață a spațiilor flexibile, ca parte a proprietăților imobiliare comerciale, este de 5%. Mai mult, potrivit unui studiu recent al CBRE, până în 2023, 43% dintre chiriași vor avea 10-50% din portofoliu dedicat spațiilor flexibile, iar 17% dintre aceștia vor dedica acestor spații peste 50% din portofoliu.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!